Zoek
Sluit dit zoekvak.

D&W Process Technology b.v.

Al sinds 2000 is D&W Process Technology gespecialiseerd in de engineering en ontwikkeling van procesinstallaties van roestvaststaal voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en (fijn)chemische industrie.In de afgelopen jaren hebben wij veel expertise op dit gebied verkregen door de engineering en uitvoering van projecten voor onder andere. Friesland-Melkunie, Coroos, Hoogesteger.

Wij richten ons speciaal op het bedenken en realiseren van klantgerichte oplossingenter optimalisatie van productieprocessen.

Of het nu gaat om aanpassing van een bestaande installatie of om een nieuweinstallatie, D&W Process Technology bedenkt en ontwikkelt samen met u. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen en eisen die u heeft ten aanzien van uw proces. Nadat er overeenstemming is bereikt wordt de te bouwen procesinstallatie volledig in eigen beheer gebouwd.

Ook voor reiniging van uw installatie bent u bij ons op het juiste adres. Cleaning in Place(CIP) is hiervoor de perfecte oplossing.

De reinigingsunit die D&W ontwikkelt en bouwt is geheel aangepast aan uw specifieke wensen.

Vraagt u zich af wat D&W voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de button aan de rechterzijde.

D&W Process Technology is uw procesinstallatie specialist
BEDRIJFSNAAM:
D&W Process Technology b.v.
ADRES:
Oostwijk 23B
POSTCODE:
5406 XT
PLAATS:
Uden
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0413-246121
FAX NUMMER:
0413-246237

Informatie aanvragen

Uitgelichte video