Zoek
Sluit dit zoekvak.

ERIKS bv

ERIKS is een industrieel dienstverlener met een uitgebreid assortiment werktuigbouwkundige componenten en up-to-date materiaal- en toepassingskennis, die samen met u streeft naar het verminderen van downtime, u adviseert bij het reduceren van de inkoopkosten en milieu- en energiezuinige oplossingen biedt.

Het leveringprogramma omvat dichtingstechniek, Aandrijftechniek, Stromingstechniek, Industriële kunststoffen, Gereedschappen en Onderhoudsproducten.

ERIKS – Een betrouwbare partner

De activiteiten van ERIKS bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, distributie en verkoop van een hoogwaardig en breed assortiment werktuig-bouwkundige componenten. Het uitgebreide productenpakket en de passie voor technologie maakt ERIKS tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor haar zakelijke relaties.

Technische oplossingen

ERIKS staat voor échte vooruitgang. Buiten een breed assortiment werktuigbouwkundige componenten, beschikken wij tevens over up-to-date materiaal- en toepassingskennis. Maar nog belangrijker: wij denken graag met u mee om technische oplossingen te bieden. Deze oplossingen resulteren vaak in vermindering van down-time, reductie van de inkoopkosten of in producten die minder belastend voor het milieu of energiezuinig zijn.

ERIKS bv
BEDRIJFSNAAM:
ERIKS bv
ADRES:
Postbus 280
POSTCODE:
1800 BK
PLAATS:
Alkmaar
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
072 – 514 15 14
FAX NUMMER:
072 – 515 56 45

Informatie aanvragen

Producten van ERIKS bv

Compensatoren
Flexibele verbindingen
Manchetten
Afsluiters

Uitgelichte video

Evenementen

Events