Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grisnich

Leading technology

In de internationale wereld van de aardappel- en uienverwerking is Machinefabriek Grisnich in Emmeloord een bekende partij. Dat komt vooral doordat het bedrijf sinds 1963 een innovatieve en initiërende rol heeft afgedwongen bij het automatiseren en optimaliseren van de verwerking van agrarische producten. En nog altijd levert Grisnich ‘leading technology’ voor de professionele verwerkers die geen concessies aan kwaliteit en capaciteit willen doen.

Oprichter Marius Grisnich was een voorloper op het gebied van transportwerktuigen voor de aardappelen- en uienbranche. In de ’70 jaren was Grisnich een bepalende leverancier van complete installaties voor het lossen, reinigen, sorteren, transporteren en opslaan van los gestort product. Met deze klantspecifieke machines en installaties verwierf hij een sterke positie in de mondiale aardappel- en uienverwerkende branche.

Sinds 2008 is Tolsma Beheer BV in Emmeloord eigenaar van Grisnich. De strategie is erop gericht om de productgroepen van Tolsma (ventilatie- en koeltechniek) en Grisnich (reinigen, sorteren, verwerken) complementair aan elkaar aan te bieden. Dat past bij de filosofie om de klant een totaaloplossing te bieden die naadloos is afgestemd op zijn specifieke bedrijfssituatie. Daarnaast ontwikkelt en installeert Tolsma de besturingstechniek voor de Grisnich installaties.

BEDRIJFSNAAM:
Grisnich
ADRES:
Postbus 12
POSTCODE:
8300 AA
PLAATS:
Emmeloord
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0527 – 634510
FAX NUMMER:
0527 – 613523

Informatie aanvragen

Uitgelichte video