Zoek
Sluit dit zoekvak.

WEMO-Techniek

Sinds het ontstaan van WEMO-techniek in 1998 leveren wij diverse maatwerk systemen in diverse branches. Van melkpoeder tot koffiebonen, van grond tot veevoeding. Als ergens een monster/sample van genomen moet worden kan WEMO hier de passende oplossing voor vinden. Dit illustreert de kracht en ervaring van WEMO

Wat we doen…
WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters. WEMO heeft een breed pakket aan producten ontwikkeld waarmee we complete maatwerk oplossingen kunnen bieden.

Wie zijn onze klanten…
Veel van onze klanten bevinden zich in de feed, op en overslag, silo-opslag, granen etc. Daarnaast gebruiken we onze kwaliteiten en producten ook in de food, chemie en bags-handeling.
Zo bedienen wij: Nestlé, Cargill, Graansloot, ForFarmers, ABZ-diervoeding etc.

Wie we zijn…
WEMO bestaat uit een selecte groep enthousiaste mensen. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme en kennis hierdoor kunnen we als team komen tot het perfecte eindresultaat. Voor ons staan kwaliteit, continuïteit en een frisse blik voorop.

Waar we goed in zijn…
Doordachte simpele oplossingen, waarbij nooit het uiteindelijke doel uit het oog wordt verloren. Door het integreren van bestaande met nieuwe technieken weten we elke keer met de beste oplossing te komen.

BEDRIJFSNAAM:
WEMO-Techniek
ADRES:
Rollecate 57
POSTCODE:
7711 GG
PLAATS:
Nieuwleusen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
31529488084

Informatie aanvragen

Uitgelichte video