Zoek
Sluit dit zoekvak.

HOSCH-Fördertechnik Recklinghausen GmbH

Fabrikant van transportbandschrapers en bandstuurrolsystemen.

Wanneer stortgoed verplaatst wordt met transportbanden, blijft door adhesie materiaal plakken aan de teruggaande band na de materiaalafworp. Dit leidt tot ophoping van het materiaal in de installatie, wat niet alleen extra werk oplevert, maar ook kosten veroorzaakt.

De oplossing: Sinds bedrijfsoprichting in 1975 concentreert HOSCH zich voornamelijk op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoog efficiënte transportbandreinigingssytemen, welke de kosten voor de exploitant aanmerkelijk terug brengen en de efficiëntie van de installatie doen stijgen.

Transportbandreiniging is een complex thema, maar ook een uitdaging die HOSCH vanaf het begin is aangegaan met grote investeringen in personeel en materieel. Door ons te concentreren op dit specialistische technische vakgebied, hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan. Dit is bereikt in samenwerking met leidende onderzoeksinstututen naar stortgoedbeheersing. Het onderzoek en de resultaten hebben ons een aanzienlijke kennisvoorsprong opgeleverd.

Om die reden, samen met de veelvoud aan practische ervaring, wordt HOSCH gezien als wereldwijde expert op het gebied van transportbandreiniging. Wij zijn adviseur naar klanten toe. Onze specialisten kunnen transportbandgebruikers met onze methodes en technologie de best mogelijke oplossingen bieden voor hun systemen.

BEDRIJFSNAAM:
HOSCH-Fördertechnik Recklinghausen GmbH
ADRES:
Am Stadion 36
POSTCODE:
45659
PLAATS:
Recklinghausen
LAND:
Duitsland

Informatie aanvragen

Uitgelichte video