Zoek
Sluit dit zoekvak.

Induvac BV

Specialist vacuüm- compressie- en filtratietechniek

Induvac concentreert zich op vacuüm- compressie- en filtratietechniek. Onze specialistische kennis benutten we volledig. Elke klant, van slagerij tot raffinaderij, kan vertrouwen op een passende dienstverlening. We realiseren maatwerk installaties, bieden standaardcomponenten en leveren vervangingsonderdelen. We ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden, repareren en reviseren.


Altijd gedegen advies

Voor onze klanten zijn vacuümpompen, blower- en filtersystemen geen hoofdzaak, maar een effectief middel om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Als specialist verdiepen we ons dagelijks in vacuüm-, compressie- en filtratietechniek. Natuurlijk laten we onze klanten profiteren van de kennis en ervaring die we opdoen.Onafhankelijk en ervaren

We zijn onafhankelijk leverancier met een eigen installatie-, onderhoud- en serviceafdeling. De componenten en installaties die we aanbieden kennen we dan ook van binnen en buiten. Dankzij onze ervaring als specialist kunnen we gedegen advies geven, waarbij we rekening houden met prijs en gebruik – maar ook met onderhoudskosten en de toekomst van uw bedrijf.

BEDRIJFSNAAM:
Induvac BV
ADRES:
Cobaltstraat 3
POSTCODE:
2718 RM
PLAATS:
Zoetermeer
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
079-3633890
FAX NUMMER:
079-3633899

Informatie aanvragen

Uitgelichte video