KROHNE Belgium NV

KROHNE BELGIUM N.V. , reeds meer dan 30 jaar actief in België en gelegen te GROOT-BIJGAARDEN. Als een dochteronderneming van de KROHNE-GROEP (met als hoofdzetel KROHNE MESSTECHNIK GmbH te DUISBURG (D)) verzorgen wij de verkoop en de service voor de Belgische markt alsook voor het GH Luxemburg van instrumentatie toestellen. Vanuit onze eigen productievestigingen te Nederland, UK, Frankrijk en Duitsland leveren we rechtstreeks naar de eindklant voornamelijk debietsmetingen alsook niveaumetingen.

KROHNE biedt een breed pakket producten voor het meten van zowel waterstromen als andere vloeistoffen in uiteenlopende industriële processen. Met name op het gebied van flowmeting heeft KROHNE een naam in de watermarkt, de (petro-)chemische en farmaceutische, alsook in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie.

Het productengamma
ELEKTROMAGNETISCHE DEBIETMETERS – VLOTTERDEBIETMETERS – ULTRASONE DEBIETMETERS – MASSADEBIETMETERS – VORTEX DEBIETMETERS – FLOWCONTROLLERS – NIVEAUMETINGEN (BYPASS – RADAR – TDR-PRINCIPE – ULTRASOON – TRILVORKEN – …) – TEMPERATUURSMETINGEN – BATCH CONTROLLERS – ANALYSEMEETAPPARATUUR alsook volledige MEETSKIDS.

COMPANY NAME:
KROHNE Belgium NV
ADDRESS:
Noordkustlaan
ZIPCODE:
1702
CITY:
Groot-Bijgaarden
COUNTRY:
België

Informatie aanvragen

Uitgelichte video

Evenementen

Events