Zoek
Sluit dit zoekvak.

KSE Process Technology B.V.

KSE specialiseert zich in doseer- en weegsystemen en slimme automatiseringssoftware voor de diervoederindustrie. Onze engineers kunnen u advies geven over het ontwerpen van uw ideale fabriek. Lees meer over onze consultancy of bekijk de industrieën waarin we actief zijn.

Hoe het allemaal begon

In 1973 richtte Adriaan Smulders Kempen Service Elektrotechniek op, van oorsprong een klein bedrijf dat zich richtte op elektrotechnische installaties in de agrarische sector. Een paar jaar later haalde KSE zijn eerste grote klant in de Nederlandse diervoederindustrie binnen: Coppens Diervoeding (inmiddels overgenomen door De Heus). Hiermee werden de eerste stappen gezet om later marktleider in de Benelux te worden op het gebied van industriële automatisering in de diervoederindustrie. Onze PROMAS-automatiseringssoftware werd voor het eerste ontwikkeld in 1988 en in 1997 werd het in 1933 opgerichte ALFRA Doseer- en Weegsystemen overgenomen en werd daarmee een merk van KSE. Eind jaren ’90 traden Erik en René, de twee zonen van Adriaan, toe tot het familiebedrijf.

KSE door de jaren heen

Door de jaren heen heeft KSE zich gespecialiseerd in doseer- en weegsystemen en slimme automatiseringssoftware voor de diervoederindustrie. Onze focus ligt op continue innovatie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De diervoederindustrie is onze focusmarkt. Persoonlijk contact, een uitstekende service en een passie voor de poeder- en granulaat verwerkende industrie staan centraal. Hierdoor zijn wij uitgegroeid van een klein bedrijf tot een internationale onderneming met activiteiten over de hele wereld.

KSE Process Technology
BEDRIJFSNAAM:
KSE Process Technology B.V.
ADRES:
P.O. Box 5
POSTCODE:
5530 AA
PLAATS:
Bladel
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)497 383818

Informatie aanvragen

Producten van KSE Process Technology B.V.

Zuigtransporteurs
Vacuümtransporteurs
Pneumatische transporteurs
Blaastransporteurs
Automatisering
Vacuümloaders
Beladingsbalgen
Bulkwagenbeladingsinstallaties
Overslaginstallaties
Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen
Dynamische wegers
Statische wegers

Uitgelichte video

Evenementen

Events