Flag of NetherlandsMiltech Milieu- en Industriële Lucht Techniek

Miltech, afzuigsystemen op maat !

Miltech is met vijf vestigingen de grootste specialist van de Benelux op luchttechnisch gebied. Miltech ontwerpt en installeert afzuiginstallaties die uw probleem oplossen. Onze kracht is dat wij maatwerk voor elke klant en elk probleem leveren. Onze specialisten en monteurs staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het afzuigen van stof, damp, materiaal of geur, Miltech past de modernste technieken toe voor transport en filtratie. Hiernaast wordt ook de huidige en toekomstige wetgeving op het gebied van ARBO en milieu betrokken bij het ontwerp van onze afzuigsystemen.

Miltech heeft eveneens een revolutionaire natwasser in het programma. Miltech natwassers worden toegepast voor alle toepassingen waarbij een intensief contact tussen water en opgezogen materiaal wenselijk is.

De natwassers worden ingezet voor het afzuigen van voedingssupplementen, explosiegevaarlijke stofmengsels, natte stofmengsels, combinaties van stof en water, suikerstof, aluminiumstof, leerstof met vonken, gipsstof etc etc.

Op onze site vindt u informatie over onze vestigingen, onze medewerkers, onze projecten en over de hoofdproductlijnen waaronder Sult® patronenfilters, Plymoth afzuigarmen en Dustcontrol® hoogvacuüm apparatuur.

Miltech Milieu- en Industriële Lucht Techniek
Torenallee 20
5617 BC
Eindhoven
NB
Netherlands
0402515776
0402513487
Visit website
INFORMATIE AANVRAGEN
Nieuwsbrief