Zoek
Sluit dit zoekvak.

NORD Drivesystems

NORD Drivesystems biedt, als ontwikkelaar en producent van aandrijftechnologie, werk aan circa 2.900 werknemers en is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van all-in, veelomvattende aandrijfoplossingen.

Het leveringsprogramma van NORD varieert van standaard aandrijvingen tot op maat gemaakte oplossingen voor veeleisende applicaties, bijvoorbeeld op basis van energie-efficiënte of explosieveilige aandrijvingen. De bruto omzet bedroeg in boekjaar 2012 ca. EUR 450 miljoen. Opgericht in 1965, telt het bedrijf momenteel wereldwijd meer dan 35 dochterbedrijven.

NORD Drivesystems heeft een uitgebreid verkoop- en servicenetwerk waarmee het minimale levertijden garandeert en op korte termijn klantgerichte services kan leveren. De zeer brede range tandwielkasten van NORD omvat koppels van 10 tot 250.000 Nm, en meer.

Het bedrijf produceert daarnaast elektromotoren met vermogens van 0,12 kW tot 200 kW en vermogenselektronica, variërend van frequentieomvormers tot servobesturingen. De range frequentieomvormers van NORD omvat conventionele modellen voor installatie in installatiekasten, alsmede design typen voor volledig geïntegreerde aandrijfunits in decentrale automatiseringsomgevingen.

NORD Drivesystems
BEDRIJFSNAAM:
NORD Drivesystems
ADRES:
Voltstraat 12
POSTCODE:
2181 HA
PLAATS:
Hillegom
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0252-529544
FAX NUMMER:
0252-522222

Informatie aanvragen

Producten van NORD Drivesystems

Reductoren
Regelsystemen

Uitgelichte video