Search
Close this search box.

Oveducon

Oveducon is in 2012 ontstaan uit Cursuscentrum Overschie en adviesbureau Pompkennis. Drijvende kracht is Jos Overschie die vele jaren ervaring met pompen en pompinstallaties combineerd met gedegen kennis van het vakgebied en een grote passie voor pomptechniek.

Zijn kennis, ervaring en passie bleven niet onopgemerkt. Veelvuldig vraagt men om zijn assistentie bij het oplossen van pomptechnische problemen, variërend van advies bij in- en verkoop tot het ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden van centrifugaalpompen en leidingsystemen.

Het dreigende tekort aan vakmanschap in de pompenwereld motiveerde hem in 2007 tot het opzetten van het cursuscentrum, waar hij met zijn medewerkers praktijkgerichte cursussen geeft op elk niveau en over elk pompgerelateerd onderwerp.

In de loop der jaren werden de verzoeken om advies en assistentie niet alleen talrijker, maar ook steeds complexer. In 2011 werd daarom het adviesbureau opgericht dat naast het oplossen van problemen ook leidingverliesberekeningen uitvoert en aanbiedingen van fabrikanten voor u beoordeelt.

BEDRIJFSNAAM:
Oveducon
ADRES:
Dreeslaan 210
POSTCODE:
2672 EJ
PLAATS:
Naaldwijk
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0618912436

Informatie aanvragen

Uitgelichte video

Evenementen

Events