Search
Close this search box.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. levert een serie producten onder de merknamen Rice Lake en Master op het gebied van Wegen en Doseren voor alle Bulk toepassingen.

Daarnaast voert Master nog een aantal producten/vertegenwoordigingen, alle verwant met deze sector. Onze achtergrond is een mix van werktuigbouw en besturing, gebaseerd op een jarenlange ervaring.

Rice Lake Weighing Systems Europe levert enkelvoudige units tot complete systemen en turn key projecten gerelateerd aan onze systemen in iedere tak van industrie. Een groot deel van onze producten komt uit de eigen machinefabriek.

Een drieman sterke Service afdeling verzorgt de inbedrijfstellingen van de nieuwe installaties, en verricht service en onderhoud op de eigen Master installaties, en ook op de meeste andere merken weegapparatuur. Uitgebreide service contracten behoren tot de mogelijkheden.

Het leveringsprogramma van Rice Lake Weighing Systems Europe bestaat o.a. uit de Master bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en  batchwegers.  Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells,  indicatoren en de MSI Kraanwegers.

Rice Lake Weighing Systems Europe
BEDRIJFSNAAM:
Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.
ADRES:
Weiland 11
POSTCODE:
6666 MH
PLAATS:
Heteren
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)26 472 1319

Informatie aanvragen

Producten van Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Uitgelichte video

Evenementen

Events