Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tallpack International

Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen.

Hiermee behoort Tallpack International tot de belangrijkste leveranciers op deze gebieden. Tallpack International is voorraad houdend; vanuit de diverse magazijnen worden onderdelen en materialen snel uitgeleverd.

Daarnaast is service en onderhoudsmanagement een kernactiviteit van Tallpack International. Onze service- en helpdesk is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Tallpack International is onderdeel van de Tallgroup

De Tallgroup bestaat uit Tallpack International, gevestigd in Geldermalsen, Tallpack Belgium, gevestigd in Oevel-Westerlo, Tallpack Bulgaria, gevestigd in Stara Zagora en Tallconsult, gevestigd in Stara Zagora, Bulgaria. Deze bedrijven zijn onder andere werkzaam in de volgende branches: bouwstoffen- en staalindustrie, kartonnage- en grafische industrie, chemische en farmaceutische industrie, voedselindustrie en bij warehousing en distributiebedrijven. De vier werkmaatschappijen hebben ieder hun eigen marktfilosofie, maar werken op technologisch en organisatorisch gebied zeer nauw samen. Dit alles wordt gerealiseerd met een hecht, flexibel en gedreven team van 45 medewerkers.

Tallpack International
BEDRIJFSNAAM:
Tallpack International
ADRES:
De Aaldor 24
POSTCODE:
4191 PC
PLAATS:
Geldermalsen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0345-800800
FAX NUMMER:
0345-800850

Informatie aanvragen

Producten van Tallpack International

Afvulmachines
Big-Bag vulmachines
Verpakkingsmachines

Uitgelichte video