Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Helsdingen Techniek

Van Helsdingen Techniek vertegenwoordigt schone industrie. Wij helpen u met het realiseren van een nette, milieuvriendelijke maar bovenal veilige werkomgeving. In samenwerking met diverse gerenommeerde organisaties, leveren wij oplossingen voor elke vorm van industrie.

Sinds 1992 heeft ‘Van Helsdingen Techniek’ zich in de markt gepositioneerd als expert op het gebied van industriële stofzuigsystemen.

Om onze klanten anno 2019 nog beter van dienst te zijn, bouwen wij als platform in samenwerking met ons netwerk aan een breder assortiment.
U krijgt bij ‘Van Helsdingen Techniek’ een uitstekende service en het beste advies.

Missie

Van Helsdingen Techniek is opgericht in 1992 en sinds 1994 alleenvertegenwoordiger voor Ruwac Industriesauger GmBH. Oprichter Michael van Helsdingen is al sinds 1982 werkzaam in de industrie stofzuiger branche. Hij is gedreven om deze ervaring te delen met anderen. Ruwac is de grootste fabrikant van explosieveilige industrie stofzuigers ter wereld en heeft productiefaciliteiten in Duitsland, VS, Thailand en Rusland. Wij opereren voornamelijk in een B2B-markt en dragen bij aan een stofvrije werkomgeving voor elke industrie. Onze ATEX uitgevoerde machines garanderen 100% veiligheid op de werkvloer. Van Helsdingen Techniek – Ruwac Nederland verzorgt tevens een uitgebreide ATEX-keuring, waar onder andere een NEN 3140 keuring is ingesloten. Ons werkgebied is heel Nederland en onze reactietijd is uitermate kort.

Met vanhelsdingen.tech streven wij naar een schone industrie. In samenwerking met onze partners bouwen wij aan een zo breed mogelijk assortiment, geschikt voor een milieuvriendelijke en veilige werkomgeving.

Visie

Kijkend naar de klimaatverandering willen wij bijdragen aan een schonere wereld, daarbij leggen wij de focus op veiligheid. Natuurlijk veiligheid van uw bedrijf, maar vooral ook veiligheid van uw werknemers. Ons doel is een zo schoon en veilig mogelijke werkomgeving en daarom is Van Helsdingen Techniek: De leverancier van schone industrie.

Van Helsdingen Techniek
BEDRIJFSNAAM:
Van Helsdingen Techniek
ADRES:
Freulepark 68
POSTCODE:
7207 KE
PLAATS:
Zutphen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0575 571 336

Informatie aanvragen

Uitgelichte video