Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vescon B.V. RVS tank- en apparatenbouw

Vescon B.V. is een veelzijdig bedrijf, dat zich specialiseert in RVS Tank- en apparatenbouw.

De medewerkers van Vescon hebben reeds jarenlange ervaring in de metaal branche en specifiek in de RVS tank- en apparatenbouw. Wij beperken ons niet tot één markt, maar zijn thuis in alle markten waarin RVS wordt toegepast. Kwaliteit en betrouwbaarheid in levering en afwerking staan bij ons hoog in het vaandel.Producten:

Vescon vervaardigt tanks, silo’s, tank-internals, piping, skids, machines en overige producten.

De productie richt zich op bedrijven met activiteiten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, olie, gas, energie- en milieutechnologie. Daarnaast is Vescon in staat om voor u maatwerk tanks en leidingwerk te ontwerpen, vervaardigen en leveren volgens de meest gangbare bouwcodes.


U kunt bij Vescon terecht voor een totaaloplossing voor uw product of vraagstuk. Vescon bewerkt en verwerkt nagenoeg alle RVS en non-ferro materialen die in de handel leverbaar zijn. Ons machinepark is toereikend om allerhande bewerkingen met goed gevolg te kunnen voltooien. Tevens zijn wij uitgerust om de vervaardigde producten te installeren on-site, hiertoe beschikken wij over de juiste montage middelen. De montagemedewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. Indien gewenst worden uw producten afgeleverd in stevige houten kisten, om uw producten veilig over de gehele wereld te kunnen verschepen.Engineering:

Vescon realiseert grote en kleine projecten in diverse afmetingen. Engineering en meedenken met de klant behoren tot onze standaard.
Vescon maakt gebruik van 2D- en 3D-tekenpakketten om uw project, indien gewenst, voorafgaand aan de productie gedetailleerd uitgewerkt aan u te kunnen overleggen.Branches:

Voedings- en genotsmiddelen industrie

Kunststof producerende en verwerkende industrie

Offshore industrie

Chemie

Farmacie

Procestechnologie

Milieutechnologie

Filtertechniek

BEDRIJFSNAAM:
Vescon B.V. RVS tank- en apparatenbouw
ADRES:
Dynamostraat 10c
POSTCODE:
3903 LK
PLAATS:
Veenendaal
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 318 – 303 441

Informatie aanvragen

Uitgelichte video