Zoek
Sluit dit zoekvak.

WEMO-techniek

WEMO-techniek ontwerpt en maakt sinds 1998 onder eigen naam uiteenlopende maatwerk systemen in de proces industrie, gericht op kwaliteitsbewaking en -controle. Van diervoeder tot voeding en chemie, voor veevoeding, grondmonsters, mineralen, houtpellets, melkpoeder, koffiebonen, enzovoorts.

Gespecialiseerd in monstername, monster transport, monster verzamelen en verpakken, voorbereiden voor laboratoria, tot hardheid en slijtvastheid testers en vochtmeting. Als wij niet een standaard oplossing hebben, maken wij die op maat voor de klant en met de klant, dat illustreert de kracht en ervaring van WEMO-techniek.

Kwaliteitscontrole, bewaken en testen: sinds de oprichting van WEMO-techniek hebben wij allerlei oplossingen ontwikkeld voor het nemen, verzamelen, verpakken en testen van monsters. In de loop der jaren is op die manier een compleet pakket aan producten ontstaan die breed in de markt worden ingezet. Door het modulair toepassen van de verschillende producten is er altijd een passend werkende oplossing voor uw bedrijf.

WEMO-techniek
BEDRIJFSNAAM:
WEMO-techniek
ADRES:
Rollecate 57
POSTCODE:
7711 GG
PLAATS:
Nieuwleusen
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
+31 (0)529-485125

Informatie aanvragen

Producten van WEMO-techniek

Monsternamesystemen

Uitgelichte video