Zoek
Sluit dit zoekvak.

Witlox Brandveiligheid

T & B vonkendetectie en blussysteem voorkomt brand en schade door brand. In filterinstallaties, silo’s, drogers en transportsystemen komen vrijwel dagelijks stofbranden en stofexplosies voor dit kan grote materiële schade, bedrijfsstilstand menselijk leed veroorzaken. Tijdig vonken detecteren is belangrijk!

Door T & B vonkendetectie- en blussystemen worden de vonken direct gesignaleerd en automatisch geblust, voordat er schade kan worden aangebracht door stofbranden en stofexplosies. De blussystemen zijn inzetbaar voor alle installaties – oud en nieuw – waar stofafzuiging plaatsvindt. Zowel voor compacte afzuigingen als voor grote afzuig- en filterinstallaties.

Witlox Brandveiligheid BV heeft het alleenrecht in de BeNeLux voor T&B Electronic vonkendetectiesystemen. T&B is ruim 30 jaar (1984) gespecialiseerd in vonkendetectie en blussystemen. Het is haar core business. Na het produceren en wereldwijd installeren van 30.000 systemen weten zij als geen ander waar het over gaat. T&B produceert en ontwikkelt zelfstandig alle systemen in Duitsland met volledige aandacht op kwaliteit en doet de term ‘Made in Germany’ eer aan.

Onze vonkenblusinstallaties voldoen aan de richtlijn van de Vereniging van Schadeverzekeraars (VdS 2016). Dit houdt onder meer in dat we voldoen aan de zware eisen die gesteld worden aan componenten, projectering, installatie, onderhoud en documentatie.

BEDRIJFSNAAM:
Witlox Brandveiligheid
ADRES:
Nieuwstraat 30
POSTCODE:
5491 VD
PLAATS:
Meierijstad
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
085 – 8772174

Informatie aanvragen

Producten van Witlox Brandveiligheid

Vlamdetectoren
Vlamdovers
Vonkdetectie
Vonkenvangers
Branddetectoren

Berichten van Witlox Brandveiligheid

Uitgelichte video