Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wolfard en Wessels Werktuigbouw B.V.

Wolfard en Wessels Werktuigbouw B.V. is een innovatief bedrijf op gebied van engineering, productie en montage van piping systemen t.b.v. scheepsbouw, industrie en gas & olie industrie.

Wij zijn in het bezit van een innovatieve productiefaciliteit van 4000 m2 in Hoogezand. Hier produceren wij leidingwerk waarbij de flenzen niet worden gelast, wij produceren met behulp van de non welding methode.

Conventionele productie methode:

Bij de conventionele productie methode is het gebruikelijk dat bij de productie van pijpstukken de kraagbussen (bij RVS leidingen) en lasflenzen (bij stalen leidingen) aan de aan de buis worden gefit en gelast.

Innovatieve pijp-kraagmethode:

Bij onze innovatieve productiemethode wordt een kraag machinaal haaks uit het uiteinde van de buis gevormd en gebruik gemaakt van een overschuifflens. Deze innovatieve non welding methode, stelt ons in staat om de kosten voor de productie van prefab leidingwerk met ongeveer 15-30% te reduceren ten opzichte van prefab leidingwerk uitgevoerd met gelaste flenzen.

CNC doorn buigen:

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid de pijpstukken te buigen van DN25 tot en met DN200 met behulp van onze (CNC) bestuurde doorn-buigmachines.

Voordelen en voorwaarden:

Door het buigen en het kragen vervalt het fitten en lassen van de bocht/flens/pijpverbinding, dit geeft naast een kwaliteitsverbetering een enorme kostenbesparing.

Voordelen en voorwaarden:

Buis diameters DN32 t/m DN200, wanddikte t/m 8,8 mm.

Zonder aanpassing kunne wij gebruikmaken van uw productietekening

Beitsen en passiveren kan vervallen

Geschikt voor complete piping systemen, maar ook half fabricaten.

Goedgekeurd door DNV, BV, Lloyds, LRS en GL.

Kennismaking en/of vrijblijvende prijsvergelijking:

Wij willen u graag geheel vrijblijvend een prijsvergelijking opgeven van de non welding methode en vergelijking met de gelaste methode.

Wij komen graag langs op uw locatie om onze organisatie en mogelijkheden aan u voor te stellen, neem dan contact op met:

Harrie Koops (Sales Manager Piping), mail: h.koops@wolfard.nl, mobiel: +31 6 27 12 35 49

BEDRIJFSNAAM:
Wolfard en Wessels Werktuigbouw B.V.
ADRES:
Zwedenweg 6
POSTCODE:
9600 AE
PLAATS:
Hoogezand
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
0598 361 777

Informatie aanvragen

Producten van Wolfard en Wessels Werktuigbouw B.V.

Uitgelichte video

Evenementen

Events