Feestelijke Opening Assemblagehal

Feestelijke Opening Nieuwe Assemblagehal KSE Process Technology B.V.
BLADEL - KSE Process Technology B.V. opende maandag 9 januari feestelijk haar gloednieuwe assemblagehal met haar personeel en gepensioneerden.

De KSE-directie proostten met haar werknemers en gepensioneerden op de ingebruikname van hun splinternieuwe assemblagehal. Met gepaste trots sprak directeur Adriaan Smulders over hoe deze nieuwe werkomgeving de samenwerking tussen de verschillende afdelingen enorm stimuleert. “Wat bijzonder is, is dat de vaste bemanning in de assemblagehal ook onderdeel is van een team, van consultant/verkoper tot supervisor/servicemonteur”, aldus Smulders.

Verschillende medewerkers kregen het woord en legden uit wat de nieuwe hal voor hen, maar ook zeker voor de klant betekent. Nog hogere kwaliteit, verkorte levertijden, energie neutraal produceren en verhoogde productiecapaciteit zijn kernpunten die uit hun verhaal naar voren kwamen.

Eind 2016 werd naast de huidige productiefaciliteiten, de nieuwe fabriekshal in gebruik genomen. Dit realiseerde in een recordproductie. De verhoogde productiecapaciteit is dus al een feit.

Op 20 mei a.s. opent KSE haar deuren voor het publiek. Iedereen is dan van harte welkom om de gloednieuwe assemblagehal te komen bewonderen. De open dag vindt plaats tegelijkertijd met de nationale Dutch Technology Week en de daarbij horende KempenTech in Hapert.

Over KSE Process Technology

KSE Process Technology is een familiebedrijf opgericht in 1973 dat is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. Ze levert alles wat een fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast ALFRA doseer- en weegsystemen, levert ze PROMAS automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Dit artikel is gepubliceerd door

KSE Process Technology is een familiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor die bedrijven die poeders, korrels en vloeistoffen verwerken tot halffabrikaten en/of eindproducten. KSE heeft heel veel kennis ter beschikking voor de PremixMineral- en diervoederindustrie. De KSE producten zijn echter ook ...

KSE Process Technology

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.