Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open dag: Dinnissen opent deuren van hightech productiefaciliteit voor publiek ter ere van 75-jarig bestaan

Open dag: Dinnissen opent deuren van hightech productiefaciliteit voor publiek ter ere van 75-jarig bestaan
6 apr 2023  |
Op zondag 16 april viert Dinnissen Process Technology zijn 75-jarig jubileum voor alle geïnteresseerden uit de regio. Tussen 11:00 en 16:00 uur kan iedereen vrij inlopen voor een uniek kijkje achter de schermen bij deze wereldspeler in procestechnologie. De open dag vindt plaats in de hightech productiefaciliteit van Dinnissen op Horsterweg 66 in Sevenum.

De machinebouwer maakte in 1948 zijn eerste machine. Vandaag -75 jaar later- gebruiken miljarden mensen en dieren elke dag producten die met Dinnissen-machines zijn gemaakt. En inmiddels staan de in Sevenum gemaakte machines en productielijnen bij ’s werelds grootste voedselproducenten en -merken. Met maatwerkoplossingen stelt Dinnissen deze producenten van levensmiddelen, voeding, veevoer, visvoer en huisdierenvoeding in staat om op efficiënte en betrouwbare wijze hoogwaardig voedsel te produceren.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers zelf zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van deze volautomatische productielijnen. Want bij Dinnissen gebeurt de complete productie -van engineering en productie, tot testen en automatisering- in eigen huis.

Geïnteresseerden kunnen op zondag 16 april naar de open dag komen. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...

Gerelateerde berichten