Wisselklep VAB van WAM Holland

VAB-wisselkleppen
MAASDIJK - Al meer dan 45 jaar is WAM actief in de bulkhandling. In deze periode zijn er in het programma van WAM diverse producten toegevoegd die betreffende innovatie direct een voordeel hebben opgeleverd.

Eén van die artikelen is de VAB wisselklep.

VAB-wisselkleppen worden toegepast in pneumatische transportsystemen waarin de stroom van het materiaal naar verschillende productie of opslagpunten moet worden geleid. Industrieën die veelvuldig gebruik maken zijn de, kunststofverwerkende, veevoeder en voeding industrie. Ook merken we dat de constructie en machinefabrieken er baat bij hebben een compleet systeem aan te kunnen bieden naast hun eigen programma.

WAM Holland levert de VAB standaard ATEX gecertificeerd conform groep II Cat. 1D/3D c T 135°C.  De VAB bestaat volledig uit een aluminium huis, is beschikbaar in 7 diameters en kan worden uitgevoerd met een hand, elektrische of pneumatische bediening.

De voordelen van de VAB wisselklep:

  • Diverse bedieningen
  • Kleine omleidhoek van 22,5°
  • Licht en compact
  • 7 diameters beschikbaar van 50 tot 200mm
  • ATEX gecertificeerd (Inclusief certificaat)
  • Volledig eigen productie
Dit artikel is gepubliceerd door

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan in 1969. WAM Holland is verantwoordelijk voor het advies en de distributie van het WAMGROUP assortiment in Nederland. Het is de missie ...

WAM Holland

Lees Interacties

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.