Zoeken
Sluit dit zoekvak.

30 stuks silo’s voor dierenvoederfabrikant

30 stuks silo’s voor dierenvoederfabrikant
21 apr 2022  |
Bij een Duitse fabrikant voor dierenvoeding is M.I.P. volop bezig met de installatie van 30 stuks silo’s, voor de opslag van samengestelde dierenvoeding. De silo’s hebben een inhoud van 60m³ met een diameter van 2.800mm en een hoogte van bijna 12 meter.

Het hondenvoer en kattenvoer welke onze klant produceert is samengesteld uit de natuurlijke buit die de hond en kat in de vrije natuur vindt. Het voer voorziet, onafhankelijk van ras, grootte of leeftijd, in de verschillende behoeften van een hond en kat. Dankzij de productiemethode, waar het voer in koud water wordt samengeperst, blijven de vitaminen en voedingsstoffen in het hondenvoer en kattenvoer compleet behouden.

Alle 30 silo’s zijn identiek uitgevoerd en voorzien van een harsrijke ingekleurde Uv-bestendige eind laag. Doordat de silo´s voorzien zijn van naadloze spiegelgladde binnenwanden wordt de uitstroom van het product bevorderd.

De hoge thermische isolatiewaarde van composieten silo’s zorgen ervoor dat ze ongevoelig zijn voor condens. Hierdoor gaat het opgeslagen dierenvoeding niet schimmelen. Onze composieten opslagsystemen zijn onderhoudsvriendelijk, sterk, duurzaam en bestand tegen alle weeromstandigheden.

Onze engineers zijn specialisten in opslagtechnologie en hebben de klant geholpen de juiste keuze te maken voor de opslag van de dierenvoeding. Wij werken nauw samen met de grondstofleveranciers, zodat we elke keer toch de beste keuze komen voor de gevraagde toepassing.

Onze ontwerpers hebben rekening gehouden met de omgeving waar de silo’s geplaatst moesten worden. Zij maken werktekeningen, beheren het dossier voor de toezichthoudende instanties en borgen de kwaliteit van het eindproduct.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

M.I.P. uit Rijkevorsel is een fabrikant en leverancier van silo’s en opslagtanks in polyester, actief in heel Europa. Het hypermoderne familiebedrijf is een pionier in het gebruik van polyester en heeft al een kwarteeuw ervaring...

Gerelateerde berichten