Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Port of Moerdijk als een goed afleverpunt voor Kobalt

Port of Moerdijk als een goed afleverpunt voor Kobalt
24 nov 2021  |
Op 5 oktober 2021, heeft LME (London Metal Exchange) de haven van Moerdijk aangewezen als een goed afleverpunt voor Kobalt.

Euro-Rijn Global Logistics en Independent Commodities Logistics zijn de bedrijven die dit samen hebben aangevraagd voor klanten die een ceel beschikbaar willen hebben in de haven waar ze Kobalt opslaan.

Port of Moerdijk is een van de best beveiligde havens in de ARA-regio en excelleert in veiligheid. Deze haven is nu ook officieel door LME aangewezen als een goed afleverpunt voor Kobalt.

Port of Moerdijk is een van de best beveiligde havens in de regio wegens verschillende beveiligingsprotocollen:

  • het terrein wordt in de nacht afgesloten
  • al het inkomende en uitgaande verkeer wordt geregistreerd
  • een CCTV-netwerk binnen het gehele havengebied

Ook maakt Port of Moerdijk gebruik van innovatieve ontwikkelingen om de veiligheid te waarborgen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van drones om de haven en het industrieterrein te controleren en veilig te houden.

Voor meer info over beveiligingsprotocollen kun je de volgende website bezoeken: https://www.portofmoerdijk.nl/

Euro-Rijn Global Logistics verzorgt in Port of Moerdijk de opslag van Kobalt (en overige metalen) en is erkend door de LME en MMTA (Minor Metals Trade Association). Voor meer informatie kun je eurorijn.com bezoeken.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Euro-Rijn Global Logistics B.V. is een veelzijdig logistiek dienstverlener die staat voor service en kwaliteit. Wij gaan graag uw uitdagingen op het gebied van opslag, overslag, expeditie en distributie aan en bieden u een concurrerende...

Gerelateerde berichten