Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dinnissen innovatie integreert high-care filling met low-care palletizing

15 dec 2020  |
Maak kennis met de vooruitstrevende technologie van Dinnissen voor het vullen van Big-Bags in high-care zones.

Deze innovatie combineert het vullen van high-care met low-care palletisering. Het voldoet aan alle eisen voor high-care, medium-care en low-care vullen, verwerken, sealen en transporteren van Big-Bags. Bovendien is deze oplossing uitgerust met een volautomatisch palletiseerstation.

Hoe gaat dit in de praktijk?

Het high-care vullen van de Big-Bags gebeurt in een afgesloten vulproces. Verdichting en weging vinden plaats tijdens het vullen, op één positie. En in de high-care zone wordt geen hydrauliek gebruikt. Om het zuurstofniveau onder de 0,5% te houden, wordt gebruik gemaakt van stretching spout technology en een drievoudige afdichting. Dit resulteert in stabiele ‘hoge’ Big-Bags zonder gasinclusies. Het gehele systeem van high-care vullen en lowcare palletiseren is in eigen huis ontworpen, gebouwd en getest. Voor meer informatie over deze nieuwe manier van vullen en palletiseren kunt u terecht op de website van Dinnissen Process Technology. Bekijk de video om de machine in actie te zien.

Betrouwbare productie

Dinnissen Process Technology staat wereldwijd bekend als een betrouwbare speler binnen het veld van de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Met de nieuwste innovatie rondom high-care vullen en low-care palletisering is dat niet anders. Dinnissen Process Technology zet zeventig jaar aan expertise in om te innoveren en tegelijkertijd zorg te dragen voor de kwaliteit die klanten en medewerkers gewend zijn. Ze lijven dicht bij de basis: het gehele proces van ontwerp tot eindproduct gebeurt in eigen huis. Zo verzekert Dinnissen Process Technology zich van de kwaliteit die het bedrijf van zichzelf verwacht.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze...