Zoek
Sluit dit zoekvak.

DL Packaging in Oosterhout (NB) 25 jaar leverancier sluitmachines en toebehoren

DL Packaging in Oosterhout (NB) 25 jaar leverancier sluitmachines en toebehoren
11 mrt 2022  |
DL Packaging in Oosterhout (NB) is al meer dan 25 jaar leverancier van verticale vorm-vul-sluitmachines en toebehoren. In meer dan 40 landen staan zo’n 800 machines die door DL Packaging zijn geleverd, waarvan de meeste van het merk Rovema. Die machines worden door DL volledig vernieuwd, project-specifiek uitgerust en met 12 maanden garantie geleverd en geïnstalleerd.

DL Packaging levert relatief vaak aan nieuwe klanten, beginnende verpakkers die in het hele proces begeleid worden, inclusief adviezen over de te gebruiken verpakkingsmaterialen, waaronder milieuvriendelijke ‘sustainable’ materialen.
Er zijn echter ook bedrijven die al 10 machines van DL Packaging succesvol in bedrijf hebben.

Sinds 2018 bouwt DL Packaging ook haar eigen, compleet nieuwe machines onder het merk DLPACK. Hiermee wordt internationaal inmiddels ook een groeiende, nieuwe klantenkring bediend. Van oudsher is DL Packaging sterk in het doseren en verpakken van poederproducten als meel, kruiden, bakmixen, melkpoeder, gemalen koffie etc. In dit segment is de nieuwe DLPACK 260 met SDX poederdosering een groot succes.

Deze nieuwe machines zijn volledig uit roestvast staal gebouwd, en worden met Siemens servo-techniek aangedreven en bestuurd/bediend. Afhankelijk van product en zakformaat kan de DLPACK 260 van 10g tot 5000g automatisch verpakken. Voor grotere zakken bouwt DL Packaging het grotere model DLPACK 400.

Op de beurs Empack in Gorinchem (5 t/m 7 april, Evenementenhal, Franklinweg 2 in Gorinchem) toont DL Packaging zo’n nieuwe DLPACK 260 met SDX schroefdosering.

U bent van harte welkom op stand C 132 , en natuurlijk elke dag in de fabriek in Oosterhout, waar altijd een aantal van deze machines in opbouw te zien zijn.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Sinds 2008 zijn we gevestigd op industrieterrein Weststad in Oosterhout. Dit ligt aan de A59 bij Breda, dus middenin de Benelux. Hier beschikt DL Packaging over een permanente demonstratieruimte, een voorraad van meer dan 100...