Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flintec FT-113 afvullen-, vul-en doseercontroller

Flintec FT-113 afvullen-, vul-en doseercontroller
11 mrt 2022  |
Flintec FT-113 afvullen-, vul- en doseercontroller is een hightech, slim en economisch instrument voor gebruik bij verschillende vul- en verpakkingsmachines. De configureerbare doseerfuncties en slimme afvulalgoritmen bieden grote voordelen bij het gebruik.

De meest voorkomende afvul- en doseertoepassingen passen in een van de 12 vulmodussen (Bigbag vullen, vaten vullen, vaten vullen vanaf de bodem, netto vullen, zakkenvullen met 1 of meerdere netto vulhoppers, batch vullen, etc.). Master-slave-bewerking biedt de installatie en receptoverdracht naar alle slave-controllers (FT-113 Fill) op de machine. Volledige controle over meerkops-zakken of doseermachines is beschikbaar. 

FT-113 Fill heeft recept- en ID-geheugens met elk 250 records, voor vullingen met verschillende materialen en specifieke dosering zoals batch gewijs vullen. 

De 7 programmeerbare toetsen kunnen worden toegewezen aan de vooraf gedefinieerde functies om een snelle en informatieve bediening te bieden. Vrij programmeerbare digitale in- en uitgangen elimineren extra PLC-vereisten in de kast om de pomp, stuurklep, stikstofzuivering, roterende klep, zakinflator, materiaalactivator enz. van klanten te regelen.

Programmeerbare gereserveerde I/O-poorten maken bediening mogelijk totdat het nieuwe digitale I/O-bord wordt ontvangen in geval van een digitale I/O-storing.

De doseer processor is R76 toegelaten voor automatische en niet automatische processen.

Om te communiceren met een bovenliggend systeem of PLC ondersteund de FT-113 Fill de volgende protocollen Profinet, Profibus, CANopen, EtherNET/IP, EtherCAT, CC-Link, Powerlink, CC-Link IE Field.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Veeken Weegoplossingen B.V. is gespecialiseerd in het vinden van dé oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Wij maken ‎besturingskasten op maat voor onder andere menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties. Deze besturing maken we op...

Gerelateerde berichten