Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoogwaardige componenten voor de weegbranche

hoogwaardige componenten voor de weegbranche
11 apr 2022  |

Flintec is producent van weegcomponenten met een eigen fabricage en ontwikkeling in Europa, Amerika en Azië. Met wereldwijd meer dan 1000 medewerkers zijn wij in staat om naast een kwalitatief hoogwaardig product, ook de juiste service en ondersteuning te bieden.

Wij bieden hoogwaardige componenten voor de weegbranche. Of het hierbij gaat om wegen, doseren, afvullen, controle, of andere gewichtsmetingen, Flintec heeft de juiste kwalitatieve weegcomponenten en wij zetten die graag in om u de beste oplossing te bieden. De medewerkers van “Veeken Weegoplossingen B.V.” en “Flintec GmbH” (zowel intern als extern) hebben jarenlange ervaring in de weegbranche; het service- en ondersteuningsniveau ligt dan ook erg hoog.

Flintec PC3H single point load cell (5000kg)

De PC3H is ontworpen voor front-end container-hefsystemen op voertuigen voor afvalinzameling. De hoge capaciteit van 5T betekent dat één load cell per hefvork kan worden gebruikt in plaats van de normale opstelling van twee.

Praktisch schokbestendig, heeft de PC3H bewezen de meest robuuste single-point load cell te zijn die beschikbaar is voor ingenieurs en fabrikanten van on-board weegsystemen. Volledig hermetisch afgesloten en vervaardigd van het meest robuuste roestvrij staal.

Verkrijgbaar in de volgende capaciteit:  5000kg

Voor meer info zie: https://www.flintec.com/weight-sensors/load-cells/single-point/pc3h

Flintec PC7H single point load cell (1000kg)

De PC7H is een single-point load-cell met een capaciteit van 1.000 kg, ontworpen voor rear-end vuilniscontainer-hefsystemen voor vuilniswagens. Gecertificeerd volgens zowel OIML- als NTEP-normen, is het een ideale keuze voor handelsdoeleinden. De robuuste, roestvrijstalen constructie is hermetisch afgesloten (IP69K), waardoor deze betrouwbaar presteert in ruwe omgevingen.

Verkrijgbaar in de volgende capaciteit: 1000kg

Voor meer info zie: https://www.flintec.com/weight-sensors/load-cells/single-point/pc7h

Andere configuraties van capaciteiten, laadcelgrootte en boutgaten zijn beschikbaar in het Flintec container-lift load cell assortiment – zie PC2H, PC5H en PC6H single point load cells.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Veeken Weegoplossingen B.V. is gespecialiseerd in het vinden van dé oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Wij maken ‎besturingskasten op maat voor onder andere menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties. Deze besturing maken we op...

Gerelateerde berichten