Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Schoeller Allibert draagt samen met CG Chemikalien GmbH & Co. KG bij aan de wereldwijde strijd tegen COVID-19

Schoeller Allibert draaft samen met CG Chemikalien GmbH & Co. bij aan de wereldwijde strijd tegen COVID-19 KG
6 apr 2021  |
Toen wetenschappers begin 2020 begonnen met het zoeken naar een vaccin, waren zij zeer voorzichtig in het communiceren van een mogelijke leverdatum. De ontwikkeling van een vaccin is iets dat niet kan worden overhaast en het snelste vaccin dat eerder was ontwikkeld, van monster tot goedgekeurd vaccin, was 4 jaar.

De toekomst van de vaccinwetenschap is veranderd dankzij de COVID-19-ervaring. Begin december 2020 hebben de eerste farmaceutische bedrijven goedkeuring gevraagd voor de eerste volledig geteste immunisatie voor gebruik in noodgevallen.

De officiële eerste toestemming voor noodgebruik (EUA) voor een COVID-19-vaccin werd op 11 december 2020 gegeven. Deze vergunning maakt de distributie in de VS mogelijk. Het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) volgde met een aanbeveling voor toelating in de EU op 21 december 2020. De volgende uitdaging is nu om het in grote hoeveelheden te produceren om het wereldwijd te kunnen leveren.

Bij Schoeller Allibert begrijpen we dat dit een grote uitdaging kan zijn en we hebben actie ondernomen om ervoor te zorgen dat CG Chemikalien GmbH & Co. KG over voldoende Combo Life 65 containers beschikt om hun vloeibare grondstoffen veilig naar de farmaceutische bedrijven te vervoeren, zodat de productie van het COVID-19-vaccin geen vertraging oploopt door gebrek aan grondstoffen.

Bij het vervoer van vloeibare grondstoffen van zo’n hoge waarde is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de mogelijkheid van tamper evidence en strapping beschikbaar is om de veiligheid te garanderen. Onze vouwbare intermediate bulk containers (IBC) zijn veilig, hygiënisch en efficiënt voor de farmaceutische industrie en zorgen ervoor dat de IBC na gebruik kan worden geretourneerd en hergebruikt.

Wilt u de IBC in de logistieke stroom volgen? Geen probleem, meerdere identificatie en tracking opties zijn mogelijk. De barcode-etiketten en RFID & SmartLink integratie maken een efficiënt vlootbeheer mogelijk.

Combo Life® voordelen:

  • Bisphenol-A vrij materiaal vlinderklep beschikbaar met 250 en 1000 L liners. Laatste EG en Franse regelgeving voor contact met levensmiddelen. Herbruikbare IBC met wegwerp liner en ventiel voorkomt besmetting.
  • Maximale besparing: 60% vouwverhouding maakt 5 gestapelde kolommen van gevouwen IBC per vrachtwagen mogelijk, waardoor de kosten voor omgekeerde logistiek drastisch worden verlaagd.
  • Snelle en eenvoudige behandeling: dankzij het ontwerp kan de Combo door slechts één operator worden opgezet en behandeld.
  • Stevig en duurzaam: de dubbelwandige structuur maakt het mogelijk tot 7500 kg te stapelen of 4 op 1 te stapelen, waardoor de opslagruimte tot een minimum wordt beperkt. Combo is bestand tegen weg-, rail- en zeevracht met 1400 kg eenheidsbelasting.

Link naar Combo Life 65

Combo Excelsior Hybrid® voordelen

  • De meest hygiënische en veilige opvouwbare IBC: 100% veilig, gemakkelijk te reinigen ontwerp van bodem tot deksel, geen vuil- of waterophopingen, en naaldbestendig. 100% glad en dubbelwandig stevig ontwerp vergroot het interne volume en zorgt voor compatibiliteit met hoge snelheid vulprocessen.
  • Uitmuntende prestaties: maximale veiligheid wanneer volledig geladen gestapeld dankzij het T-vormige vergrendelingssysteem. Het deksel is waterdicht, zelfsluitend en voorzien van meerdere riemlocaties.
  • Verbeterde handling en arbeidsbesparend: Gemakkelijk op te zetten en in te klappen door slechts één operator. De afvoerzone onderaan versnelt het opzetten en verwijderen van de liner en klep. Sneller verwijderen dankzij ons eenvoudig klepontgrendelingssysteem, het Releasy®-mechanisme. De herbruikbare stofkap zorgt voor bescherming van de onderafvoer tegen vuil, dat met “one way” kan worden afgedicht.
  • Automatiseringsvriendelijk: De Combo Excelsior Hybrid® is volledig compatibel met transportbanden en de meeste geautomatiseerde verwerkingssystemen.

Link naar Combo Excelsior Hybrid®

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Schoeller Allibert staat voor een breed gamma van standaard en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Dankzij ons uitgebreide productgamma kunnen we oplossingen bieden voor distributie, opslag en winkeldisplay. Veel van onze producten zijn uit stock leverbaar...

Gerelateerde berichten