Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Totaaloplossingen op industrial processing

Industrial Processing
3 jul 2018  |
Diverse industriële afzetmarkten hebben hun eigen unieke engineeringsvraagstukken. Waar in de voedingsmiddelenindustrie vanzelfsprekend een sterke nadruk op bijvoorbeeld hygiënisch ontwerp ligt is dat voor de utiliteitsbouw eerder de komst van automatisering.

Hoe je het wendt of keert, er is op de Industrial Processing voor bijna elk vraagstuk een oplossing voorhanden. Van consultancy tot projectmanagement, ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud. Maar ook voor elektrowarmte, ventilatoren tot aan roestvaste stalen leidingen.

Bezoekers uit de voedingsmiddelen, zuivel, dranken, farmaceutische, cosmetische, chemie industrieën worden op hun wenken bediend. Op de beursvloer zijn vele toeleveranciers en integrators vertegenwoordigd, maar ook in het gezamenlijke Machevo Hotspots paviljoen is veel expertise aanwezig.

Hoppenbrouwers is een van de exposanten op het Machevo plein en biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Zij helpen u van consultancy tot projectmanagement, met ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud.

Een andere deelnemer aan het paviljoen, Huikeshoven, speelt met innovaties in op de veranderende behoeften in de markt. Als specialist op het vlak van elektrowarmte, werken zij samen met grote gerenommeerde Duitse partners zoals Eltherm en Schniewindt. Zo krijgt u toegang tot kennis en bronnen die in eigen land niet aanwezig zijn.

Voor kennis over roestvaststalen leidingen kunt u terecht bij Rodesta B.V. Zij presenteren zich als toonaangevende voorraad houdende leverancier van roestvaststalen leidingen, componenten en appendages. Naast alle standaard voorraad artikelen zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld laswerkzaamheden (ook op locatie); Montage werkzaamheden; Orbitaal laswerk; Maatwerk volgens tekening; Specials (bijv. Duplex DIN 11851 koppelingen).

Zo is ook Slingerland Techniek BV vertegenwoordigd op het gezamenlijke Machevo paviljoen. Zij specialiseren zich op het gebied van ventilatoren uit staal, RVS of kunststof, die worden toegepast in de industrie, machinebouw en utiliteitsbouw. Om een gegarandeerd product aan te leveren proefdraait Slingerland Techniek iedere geassembleerde ventilator waarbij een controle plaatsvindt op balans en elektrisch/mechanische werking van ventilator en motor.

Wilt u ook de luchtstromen naar uw hand zetten met ventilatoren waar u op kunt rekenen? Die voldoen aan uw wensen en eisen en de actuele wet- en regelgeving? Meldt u zich aan voor de Industrial Processing beurs en ga langs de Machevo Hotspots.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Plant Partner is een moderne organisatie die is ontstaan vanuit de toenemende vraag voor duurzame innovaties voor de industrie. Middels onze unieke combinatie van baanbrekende artificial intelligence en jarenlange ervaring selecteren wij de meest geschikte...

Gerelateerde berichten