Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BEUMER Group organiseert online evenement met live-presentaties: Precies op de doelgroep afgestemd

BEUMER Group organiseert online evenement met live-presentaties: Precies op de doelgroep afgestemd
2 mrt 2021  |
De meeste beurzen werden vorig jaar afgelast vanwege COVID-19 en voor 2021 ziet het er voorlopig niet beter uit.

BEUMER Group heeft daarom iets speciaals bedacht: om klanten op de hoogte te houden van productontwikkelingen organiseert de systeemaanbieder gedurende vier dagen (van 15 tot 26 maart) een online evenement met live-presentaties en -discussies.

Er bestaat geen echte vervanging voor direct en persoonlijk contact met bezoekers op een beurs. Om ook in tijden van Corona de oplossingscompetentie en innovaties aan een geïnteresseerd vakpubliek te presenteren, organiseert BEUMER Group een online evenement met de titel ‘BEUMER Group Live’. Op elk van de vier dagen presenteert een van de business areas ‘Airport’, ‘Logistics’, ‘Cement’ en ‘Mining/Port/Power Plant’ informatie die precies op de betreffende doelgroep is toegesneden.

De systeemaanbieder presenteert live-demonstraties en -lezingen vanuit het technisch centrum. De deelnemers kunnen van gedachten wisselen en discussiëren met de BEUMER experts. De afzonderlijke blokken duren elk ongeveer twee uur en worden na de live-presentatie tweemaal op dezelfde dag herhaald. Het volledige online evenement wordt in het Engels gehouden.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Customized material handling systems from BEUMER Group BEUMER Group is an international manufacturing leader in intralogistics in the fields of conveying, loading, palletising, packaging, sortation and distribution technology. BEUMER Group offers the right solution for...

Gerelateerde berichten