Search
Close this search box.

Lysair Industrial Air Solutions

Lysair is gespecialiseerd in technieken bestemd voor milieubehoud, ontwikkelt en vervaardigt installaties voor industriële ontstoffing, pneumatisch transport en rookgaswassing. Lysair biedt een waaier van producten aan: Leidingwerk en kanaalwerk in staal, roestvrij of gegalvaniseerd staal, ventilatoren, verschillende soorten filters, wassers voor natte en droge toepassingen, sluizen, enz….

De sterkte van Lysair ligt in het brede gamma: Voor zowel afzonderlijke componenten (ventilator, extractiesluis,…) als deelinstallaties (kanaalwerk, aftransport,…) en volledige installaties (volledige ontstoffing van de afzuigpunten tot en met de opslag van het gefilterde materiaal) staan wij garant voor een perfecte afwerking die wij volledig (van
engineering tot en met onderhoud) zelf kunnen verzorgen.

Dit behelst evenzeer de elektrische ondersteuning van de hardware en de implementatie van de software, waarvoor de specialisten in huis aanwezig zijn.

  • Een team van gespecialiseerde en ervaren ingenieurs ontwerpt en berekent de installaties. Het is belangrijk dat wij zelf de ervaring en de kennis in huis hebben om de beste oplossing te zoeken en dit zowel op luchttechnisch, mechanisch, elektrisch – en besturingsvlak.
  • Hierbij is overleg met de klant een sleutelwoord. Zelfs voor we tot een prijszetting komen, praten we alle specificaties door met de klant teneinde een op zijn maat en aan zijn noden verantwoorde installatie te kunnen afleveren.
  • De ingenieurs werken op een methodische manier ondersteund door een CAD-CAM systeem dat toelaat zowel intern als extern te communiceren wat resulteert in installaties met een hoog rendement en een lange levensduur.
Lysair Industrial Air Solutions
BEDRIJFSNAAM:
Lysair Industrial Air Solutions
ADRES:
Vlasstraat 13
POSTCODE:
B-8710
PLAATS:
Sint-Baafs-Vijve
LAND:
België
TEL. NUMMER:
+32 56 60 58 84

Informatie aanvragen

Producten van Lysair Industrial Air Solutions

Draaisluizen
Cyclonen

Uitgelichte video

Evenementen

Events