Zoek
Sluit dit zoekvak.

M.I.P. nv

M.I.P. uit Rijkevorsel is een fabrikant en leverancier van silo’s en opslagtanks in polyester, actief in heel Europa. Het hypermoderne familiebedrijf is een pionier in het gebruik van polyester en heeft al een kwarteeuw ervaring in de opslagbranche.

M.I.P. biedt totaaloplossingen aan voor ondernemingen in de meest diverse sectoren van de industrie, de landbouw en de voeding. Om zo doeltreffend mogelijk te kunnen inspelen op de opslagbehoeften van zijn klanten, streeft M.I.P. als fabrikant van silo’s en tanks naar de grootst mogelijke polyvalentie. De vrijwel onbeperkte productiemogelijkheden zorgen dan ook voor een unieke marktpositie van deze fabrikant. Silo’s kunnen, dankzij de geïnnoveerde productielijnen, snel en flexibel worden geleverd.

LEVERANCIER SILO’S OP MAAT

M.I.P. is leverancier van silo’s en opslagtanks die, tot en met het kleinste toebehoren, maximaal rekening houden met de wensen van de klant. M.I.P. is voor de hele opslagsector leverancier: silo’s voor een beperkte verwerkingsunit van een familiaal landbouwbedrijf of voor een volledig bulkstation van een grote industriële speler. Dankzij de grote productiecapaciteit kan M.I.P. omvangrijke projecten op korte termijn realiseren.

M.I.P. nv - MIP tanks silos - BulkTech
BEDRIJFSNAAM:
M.I.P. nv
ADRES:
Vaart 20
POSTCODE:
2310
PLAATS:
Rijkevorsel
LAND:
België
TEL. NUMMER:
+32 33 11 68 66
FAX NUMMER:
+32 33 11 79 38

Informatie aanvragen

Producten van M.I.P. nv

Silo's

Berichten van M.I.P. nv

Uitgelichte video

Evenementen

Events