Nieuwe C-Conveyor van Poeth voor het efficiënt en explosieveilig terugvoeren van poeders, korrels en granulaten, en Stofdichte manchet voor solids processing.
Bekijk in je browser

 

 


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

 

 

Mechanisch, Pneumatisch en Triltransport

 

 

placeholder_280_160.png
Nieuwe C-Conveyor van Poeth voor het efficiënt en explosieveilig terugvoeren van poeders, korrels en granulaten
Bepaalde situaties in de handling van poeders, korrels en granulaten vereisen dat grondstoffen verticaal worden teruggevoerd in het productieproces. Speciaal voor deze situaties ontwikkelde Poeth haar nieuwe C-Conveyor waarmee de productiecapaciteit van circulerende transportsystemen wordt geoptimaliseerd en de kans op contaminatie wordt geminimaliseerd.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Stofdichte manchet voor solids processing
Voor verschillende transportsystemen voor bulk en solids, denk hierbij aan bijvoorbeeld triltransport en schroeftransport, zijn flexibele verbindingen nodig die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Omdat elke fabriek anders en de opstellingen van deze machines vaak zeer uiteenlopen wordt er in deze toepassingen vaak aangeraden om gebruik te maken van een custom ontworpen flexibele verbinding.
Lees meer »
 

placeholder_600_120.png

 

Gerelateerde berichten
Dinnissen; Productivity Platform
Dinnissen; Productivity Platform (DPP) betreft een all-in oplossing om op elk tijdstip en vanaf iedere plaats veilig en betrouwbaar inzicht te verkrijgen in productiedata en onderhoudsgegevens van een procesinstallatie. Lees meer »
Zeefmachine voor binnenkomende bulkpoeders
Kemira Chemicals (UK) Ltd. (Kemira), onderdeel van chemiegroep Kemira Oyj, is producent van geavanceerde chemicaliën voor industriële toepassingen. Op zijn productielocatie in Ellesmere Port in het Verenigd Koninkrijk produceert Kemira verschillende coagulanten voor de behandeling van afvalwater. Lees meer »
Contactloze massaflowmeting voor grote hoeveelheden droge bulk
De MaxxFlow van Envea (voorheen SWR) is geschikt voor het meten de flow van grote hoeveelheden aan droge vaste bulkgoederen (stoffen). De MaxxFlow wordt geïnstalleerd op ronde pijpleidingen of kanalen na mechanische transportsystemen zoals transportschroeven, air slides, etc. Lees meer »
Nu ook systemen voor monstername van vaste stoffen bij Hitma
Hitma heeft nu ook diverse monsternamesystemen in het assortiment voor industriële monstername van droge poeders, korrels en granulaten in continue en batchmatige productieprocessen. Lees meer »
Meer nieuws »
 

placeholder_600_120.png

 

 

 

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_googleplus.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »

 

 Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden