Zoek
Sluit dit zoekvak.

De toekomst van Bulk Handling is elektrisch

De toekomst van Bulk Handling is elektrisch
22 dec 2022  |
Van Trier is de specialist op het gebied van mobiele transportbanden voor de industrie en landbouw. In de markt waarin wij opereren zien wij dat de vraag naar duurzaam ondernemen een steeds belangrijkere kwestie is in de hedendaagse maatschappij. Wereldwijd groeit het bewustzijn dat we rekening moeten houden op wat we achterlaten onze planeet. Met deze gedachtegang investeren wij veel in het verkleinen van onze CO2 footprint om onze mate van impact op het klimaat te minimaliseren

Zo is ons hoofdkantoor voorzien van 500m2 aan zonnepanelen! Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat wij als bedrijf ook invloed hebben op een grotere schaal? Door onze klanten te activeren en te stimuleren om te investeren in zeroemission machines. Ons productaanbod bestaat hedendaags uit volledig elektrisch aangedreven transportbanden.

Vooral in de industrie en bouw ervaren we een toenemende vraag richting maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zoals minder brandstof voor het verplaatsen van meer materialen. Sluit onze machines rechtstreeks op elektriciteit aan of gebruik één generator om meerdere machines te voorzien van stroom.

Wilt u met uw bouwplaats, evenement of project een minimale footprint achterlaten op onze planeet? Samen met het zero-emission assortiment van Van Trier kunt u werken zonder uitstoot. De toekomst van bulk handling is elektrisch, bij Van Trier!

Complete transport installaties volledig elektrisch aangedreven

Van Trier helpt u uw uitstoot zoveel mogelijk te reduceren met ons volledig elektrisch aangedreven machines die duurzaam zijn voor mens en natuur. Zo leveren wij volledige transport installaties die volledig elektrisch aangedreven zijn. Hierdoor loopt uw bedrijf geen risico’s meer om projecten te missen door Arbowetgeving en wetgeving voor emissie en milieu. Kies voor onze mobiele zero-emission transportbanden en investeer in duurzaamheid

Waarom kiezen bedrijven voor ZERO-EMISSION?

  • Geen C02 uitstoot – Geen CO2-uitstoot en luchtverontreinigende stoffen of broeikasgassen, hiermee draagt uw bedrijf bij tegen de opwarming van de aarde.
  • Minder onderhoud – Lager onderhoudsinterval, zoals: controle op bijvoorbeeld motorolie, brandstoffilter en koelwater is niet nodig.
  • Efficiëntie – Onze machines leveren minder downtime door minder onderhoud, leveren een hoge capaciteit en zijn eenvoudig op te zetten.
  • Minder overlast – Elektrisch aangedreven machines produceren minder trillingen en geluidsoverlast voor gebruikers en eventuele omwonenden.
  • Breed inzetbaar – Doordat ons aanbod geen schadelijke gassen uitstoot, zijn onze machines probleemloos buiten en binnen te gebruiken.
  • Lagere kosten – Minder onderhouds- en energie kosten zoals brandstof en olie. Ook mogelijkheid voor gebruik van één generator voor meerdere machines.

Werken zonder uitstoot met ons ZERO-emission aanbod

Als toekomstgerichte organisatie maken we keuzes met respect voor mens en milieu. We bieden onze klanten de mogelijkheid om naast het aankopen van een machine, ook een machine te huren. Wij bieden onze huurvloot voor korte en lange termijn. Hiermee is het voor iedere organisatie mogelijk om te investeren in zero-emission transportbanden.

Laat uw klanten en omgeving zien dat uw bedrijf duurzaam en zero-emission werkt!

U huurt bij Van Trier eenvoudig en direct duurzame transportbanden waarmee u emissieloos kunt werken. Ons complete aanbod bestaat uit zero-emission transportbanden, hallenvullers, duobanden, stortbakken en hoppers met meer dan 500 machines uit voorraad leverbaar!

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Verhuur en verkoop transportbanden, trechter, hoppers, stortbakken, telestack, telesopische transportbanden, doorvoerbanden voor bulkgoederen zoals koffiebonen, zand, grint, cacao bonen, meel, diermeel, houtchips, houtpellets, afvalverwerking, kledingzakken, aardappelen, graan en alle andere losgestorte producten. Van Trier Tholen...