Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Van Trier en Breston sluiten miljoenendeal!

Van Trier en Breston sluiten miljoenendeal!
28 jul 2022  |
Van Trier heeft afgelopen maand haar grootste order ooit geplaatst bij machinebouwer Breston uit Nieuwe-Tonge. De voorraad van Van Trier wordt aangevuld met maar liefst 60 mobiele scheepsbeladers en hallenvullers met een totaalwaarde van 5,3 miljoen!

Het familiebedrijf Van Trier, dat al sinds 1746 bestaat, is de specialist in het leveren van mobiele transportbanden voor de industrie en de landbouw, met ruim 500 mobiele transportbanden op voorraad in Tholen.

Breston is de specialist in het produceren van mobiele transportbanden en inschuurlijnen. Twintig jaar geleden nam Van Trier voor het eerst de Breston machines in de voorraad. Nu in 2022, is Van Trier de grootste aanbieder in Breston machines over de gehele wereld met onder andere hallenvullers, scheepsbeladers, transportbanden, duobanden, stortbakken en meer. 

De samenwerking tussen Van Trier en Breston hebben geleidt tot velen successen, met als recente paradepaardje: de Breston x Van Trier HV28-140, Europa’s grootste mobiele scheepsbelader met een capaciteit van 1100 ton per uur!

Met deze deal, die in Juli 2022 is gesloten, heeft Van Trier haar ’s wereld grootste voorraad aan scheepsbeladers en stackers nóg verder uitgebreid.

“Wij werken samen met bedrijven die verder met ons willen groeien, Breston is daar een enorm goed voorbeeld van.”

Gijs van Trier

Breston is al volop bezig met het bouwen van de machines, de levering van de hallenvullers en scheepsbeladers zullen voor maart 2023 allemaal zijn afgerond.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Verhuur en verkoop transportbanden, trechter, hoppers, stortbakken, telestack, telesopische transportbanden, doorvoerbanden voor bulkgoederen zoals koffiebonen, zand, grint, cacao bonen, meel, diermeel, houtchips, houtpellets, afvalverwerking, kledingzakken, aardappelen, graan en alle andere losgestorte producten. Van Trier Tholen...

Gerelateerde berichten