Search
Close this search box. 

Innovaties op het gebied van Mixers en Mengers: Flexibele verbindingen voor Mengers en Mixers, en Factory of the Future 2017 in België werkt met Dinnissen mengers.
Bekijk in je browser

 

 


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

 

 

Mixers en Mengers

 

 

placeholder_280_160.png
Flexibele verbindingen voor Mengers en Mixers
In proceslijnen waar gebruik gemaakt wordt van mengers en/ of mixers zijn verschillende flexibele verbindingen noodzakelijk om de apparatuur in de installatie op elkaar aan te laten sluiten.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Factory of the Future 2017 in België werkt met Dinnissen mengers
De nieuwe fabriek voor premixen, jong diervoeder en specialiteiten van Nuscience in Gent is dit jaar uitgeroepen tot ‘Factory of the Future 4.0’.
Lees meer »
 

placeholder_600_120.png

 

Gerelateerd nieuws
Lindor trommelmengers voor kunststofindustrie
Steeds vaker vinden de trommelmengers van Lindor hun weg naar de kunststofindustrie. Het ‘gentle touch’-mengprincipe blijkt geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals het ‘poederen’ van kleverige granulaten. Het ‘gentle touch’-mengprincipe van de Lindor-mengers zorgt ervoor dat de kwaliteit van de componenten intact blijft. Van productbreuk, stofvorming en opwarming is niet of nauwelijks sprake. Lees meer »
Modulaire menginstallatie: zekerheid en tijdwinst
Voor een Duitse opdrachtgever heeft Dinnissen een complete menginstallatie gebouwd, met onder meer zes bigbag losstations voor de grondstoffen. De installatie was bestemd voor hun nieuwe plant in Azië en de opdrachtgever wilde absolute zekerheid dat de installatie probleemloos werkte met de deels sticky grondstoffen. Bovendien moest de implementatie in Azië in een zeer korte tijd. Lees meer »
Meer nieuws »
Experts
Euro Manchetten & Compensatoren
placeholder_160_120.png
Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. In die jaren hebben wij ons ontwikkeld van klein productiebedrijf tot toonaangevende producent zowel in binnen- als buitenland. Lees meer »
Dinnissen Process Technology
placeholder_160_120.png
Internationale specialist in de handling en processing van stortgoed in de feed, food, petfood en chemie. Complete processen voor het malen, zeven, wegen, mengen, doseren, drogen, expanderen, extruderen, vacuüm coaten, verpakken en transporteren van poeders, korrels en granulaten. Ontwikkelt, getest en vervaardigd in eigen huis. Lees meer »

 

 

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_googleplus.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »

 

 Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden