Zoek
Sluit dit zoekvak.

Complete RVS bunkerklopper

GMK 40 - BulkTech - Complete RVS bunkerklopper-1
9 feb 2022  |
De Wilde Triltechniek produceert een serie kleine tot middelgrote bunkerkloppers die bijzonder geschikt zijn voor montage op uw bunker of silo; de GMK bunkerkloppers.

GMK bunkerkloppers

Deze bunkerklopper geeft klappen tegen silowanden of bunkeruitlopen waarbij de kracht instelbaar is. De bunkerklopper kan een enkele slag geven, maar ook continue slaan met een eenvoudig regelbare interval met behulp van een timerventielcombinatie (24V of 230V) op montageprofiel.

Toepassing

Bunkerkloppers kunnen onder andere worden gebruikt ter voorkoming en verhelpen van brugvorming, tunnelvorming (ratholing), verwijderen van aanhechting en voorkomen van aangroei in bijvoorbeeld weegbunkers en het leegkloppen van silo’s en trechters.

Sinds kort beschikken wij over een Bunkerklopper GMK 40 volledig RVS vervaardigd, waardoor deze prima ingezet kan worden in de levensmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en aqua industrie. Onder onze gebruikers zitten onder andere bakkerijen, diervoedselproducenten, medicijnleveranciers, e.a..

De montageplaat RVS maakt het plaatje compleet om zo op een veilige manier te werken in genoemde sectoren.

Enkele eigenschappen:

  • Slagkracht (3 / 4 / 6 bar)      –        8 / 16 / 25
  • Geluidsniveau dB                 –        64
  • Luchtverbruik L/min             –        0,18

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op het nummer 0318 – 727919, middels een e-mail naar info@gipa.nl, of kijk op onze website www.dewildetriltechniek.nl waar u onder het tabblad ‘Producten’ de product naar keuze kan bekijken met alle specs en mogelijkheden.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Al vele jaren een betrouwbare leverancier van triltechnische apparatuur voor de industrie. De Wilde Triltechniek heeft een ruime ervaring op het gebied van ontwerpen én produceren van pneumatische vibratoren, bunkerkloppers en andere triltechnische apparaten en...

Meer van De Wilde Triltechniek BV

Gerelateerde berichten