Cursus Hygiënisch ontwerpen – Principes (Engels)

Cursus Hygiënisch ontwerpen – Principes (Engels)

In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.

Onderwerpen:
Wet- en regelgeving
Gevarenanalyse (C/F/M) gerelateerd aan apparatuur
Reiniging – tot welk niveau / -middelen / -methoden / -detectie
Basisbeginselen hygiënisch ontwerpen
Hygiënisch gebouw

Date
31 okt 2025

Location
Aristo

Share this event

This event is published by

Burggraaf & Partners is gespecialiseerd in Hygiënisch Ontwerpen t.b.v. Food, Feed, Pharma en Cosmetica: voor machinebouw – beoordeling ontwerp (second opinion) voor voedingsmiddelen- en andere productiebedrijven – beoordeling productieproces (Hygiëne Scan) Volgens: Machine Richtlijn- food equipment EHEDG guidelines EN-1672:2 EN-ISO 14159...

Uitgelichte video