Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Empack 2023

Empack 2023
Empack 2023

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux en vormt een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld.

Op Empack spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en tegelijkertijd is de fysieke beurs het ideale moment om bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten.

De vakbeurs loopt gelijktijdig met Logistics & Automation, hét vakevenement voor professionals werkzaam in de intralogistiek. Dit resulteert in een uniek samenkomen van de volledige keten van verpakken, intralogistiek en automatisering.

De 2023 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende twee intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Date
5 apr 2023 - 6 apr 2023

Location
Brabanthallen

Share this event

Uitgelichte video

Evenementen

Events