Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fail-safe signaleringen gecertificeerd volgens SIL2/ PLd

Fail-safe signaleringen gecertificeerd volgens SIL2/ PLd
14 apr 2021  |
Bij bedrijfskritische processen zoals lekdetectie, gasdetectie, machine inschakeling of andere toepassingen kan nu gegarandeerd worden dat het waarschuwingssignaal gegeven wordt.

Inrato levert in Nederland en Belgie de Pfannenberg signaalgevers welke voldoet aan Pl d (EN 13849-1) en SIL2 volgens IEC 62061. Hierdoor is controle op de werking van de signaalgevers gewaarborgd.  

Bij het geven van een waarschuwingssignaal, dit kan een licht of geluidsignaal zijn, wordt fail-safe gecontroleerd of het signaal daadwerkelijk is verzonden en teruggekoppeld aan de signaalgever. De werking hoeft niet meer periodiek getest te worden.

Eenvoudige aansluiting met M12

Voor vlotte montage is een M12 connector voorzien zodat de behuizing gesloten kan blijven. Er zijn zowel LED als Xenon signaallampen en tevens sounders van 114 dB(A) allen in slagvaste behuizingen en reinigbaar met hogedruk IP66/67.

De SIL/PL signaalgevers zijn leverbaar in 18-30VDC en 230 VDC.  

Inrato International is vanaf december 2020 importeur van Pfannenberg in Nederland en Belgie. Pfannenberg koos voor Inrato vanwege de jarenlange ervaring en specialisatie in signaleringstechniek.

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Deskundig, flexibel en altijd oplossingen op maat. U zoekt een vakkundige oplossing voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek? Bij Inrato International vindt u altijd het beste antwoord op uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn gespecialiseerd in op maat...

Gerelateerde berichten