Geslaagde Come Back Van Solids in Antwerp Expo

Geslaagde Come Back Van Solids in Antwerp Expo
25 nov 2022  |
Op 16 & 17 november opende Antwerp Expo na 4 jaar eindelijk zijn deuren weer voor Solids, hét event voor de poeder- en bulkindustrie.

Op 16 & 17 november opende Antwerp Expo na 4 jaar eindelijk zijn deuren weer voor Solids, hét event voor de poeder- en bulkindustrie. En het was duidelijk dat de community dit gemist had… De 120 exposanten, bijna 1500 unieke bezoekers en 11 conferenties maakten van deze editie een succes. Bekijk hier de foto’s en de video om de sfeer (opnieuw) op te snuiven.

Kennisdeling & innovatie troef

Het seminarieprogramma in samenwerking met exposanten & partners omtrent statische aarding van bulk- en tankwagens, reinigingstechnieken voor droge productie, robotica, digitalisatie,… werd gesmaakt. Maar liefst 200 bezoekers bezochten één of meerdere seminaries tijdens de beursdagen. Er was heel wat beleving op de beurs en live demo’s gebracht door de standhouders werden gesmaakt door de bezoekers.

Ook de Innovation Tour, een gratis rondleiding bij innovaties van exposanten, kon driemaal per dag rekenen op belangstelling van de bezoekers.

Awards

Er werden maar liefst 3 awards uitgedeeld. Zo ging de Innovation Award van de jury naar de duo- inzending van Gericke en Indus Intergrated Bulk Logistics met de ’Big Bag Pallet Unloader’. De Innovation Award van het publiek ging dan weer naar Engisol met hun ‘SmartPick’ robotsysteem. Ook de exposant die de meeste bezoekers op het einde van de tweede beursdag naar de beurs had gebracht, werd in de bloemetjes gezet met de Marketing Award. Die award ging naar J-Tec Material Handling. Een dikke proficiat aan alle winnaars!

Netwerken à volonté

Ruimte om te netwerken was er genoeg op de beursvloer tijdens beide beursdagen. Na afloop van dag één, werd er ook een afterwork event georganiseerd voor alle exposanten en bezoekers. De uitgelezen kans om te netwerken met de community tijdens een gratis hapje & drankje. Dat had de Solids community in Antwerpen duidelijk gemist de voorbije 4 jaar.

Save the date

Op 20 & 21 november 2024 staan we weer klaar om de Solids community te ontvangen in Antwerp Expo.

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven....

Gerelateerde berichten