Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hydraulisch gedempte éénpunts weegopnemers nu leverbaar tot en met 200 kg

hydraulisch gedempte éénpunts weegopnemers nu leverbaar tot en met 200 kg
23 jun 2017  |
EDE - Éénpunts opnemers hebben de bijzondere eigenschap ongevoelig te zijn voor een moment. Dit maakt meting van excentrisch gepositioneerde lasten mogelijk.

Weegopstellingen met oppervlaktematen tot 600 x 600 mm kunnen zo met slechts een sensor gerealiseerd worden. Aan deze eigenschap voegen de hydraulisch gedempte opnemers ongevoeligheid voor schokken en trillingen toe.

Het lijkt tegenstrijdig, maar dankzij de wrijvingsloze demping beschikt u met deze opnemers snel over een stabiel weegsignaal. Door deze eigenschap leent dit type zich voor snelle processen zoals sorteren en vullen op gewicht.

De serie 260 is nu uitgebreid met draagvermogens tot en met 200 kg. Bovendien is het ontwerp zodanig aangepast dat de beschermingsklasse is verbeterd, van IP66 naar IP68. Dit bereikte men met behulp van een slimme drukvereffening van de behuizing.

Verder is de gehele buitenzijde van roestvrijstaal. Geïntegreerd is een centrale overbelastingsbeveiliging, zowel in druk- als trekkracht. Al deze eigenschappen maken type 260 geschikt voor allerlei industriële toepassingen.

Voor meer artikelen over weegsystemen, bezoek hier onze Wegen & Doseren Tech Zone

Zoek hier naar leveranciers van elektronica voor weeg- en doseersystemen in onze Aankoopgids

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

PENKO Engineering B.V.  legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge nauwkeurigheid, speciaal ontworpen voor het gebruik...

Gerelateerde berichten