Zoeken
Sluit dit zoekvak.

In 2022 vindt grootste verpakkingsbeurs van Benelux, Empack Nederland, plaats in Evenementenhal Gorinchem

In 2022 vindt grootste verpakkingsbeurs van Benelux, Empack Nederland, plaats in Evenementenhal Gorinchem
29 nov 2021  |
Vakbeurs Empack wordt in het voorjaar van 2022 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem, dat eigendom is van beursorganisator Easyfairs. De voorafgaande edities van Empack vonden eerder plaats in onder andere Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De eerste editie in Gorinchem vindt plaats op 5, 6 en 7 april 2022. Zoals gebruikelijk zal in de oneven jaren Empack in 2023 plaatsvinden in Brabanthallen.

“Empack is door de jaren heen uit haar jasje gegroeid. Door de uitbreiding van de hypermoderne bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem is er voldoende ruimte om het totale aanbod van exposanten kwijt te kunnen. Empack blijft als concept ijzersterk en met Gorinchem als nieuwe locatie zijn we ervan overtuigd dat we onze ambitie extra kracht kunnen bijzetten. Empack is hét event voor de verpakkingsprofessional. De kracht zit onder andere in een aantal nieuwe elementen die wij toevoegen aan het concept. Welke dat zijn, maken we op termijn bekend, want eerst staat ons een mooie editie in Den Bosch 2021 te wachten”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content & MarCom bij Easyfairs.

Flinke kwaliteitsimpuls

Afgelopen periode heeft beursorganisatie Easyfairs flink geïnvesteerd in haar beurslocatie aan de A15. De bovenverdieping Next Level beschikt over de nieuwste audiovisuele technieken, LED-verlichting, een frisse moderne aankleding en geavanceerde conferentiezalen. Daarbij komt dat er een goede connectie is met de begane grond. Dit is gerealiseerd door de inzet van twee roltrappen op een centrale locatie in de huidige hal. Maar een van de belangrijkste ontwikkelingen voor een beurs van de omvang van Empack is dat men vanaf september 2021 gebruik kan gaan maken van twee mega-goederenliften. Hierdoor is het mogelijk om allerlei materialen en goederen eenvoudig naar de nieuwe bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem te verplaatsen. Tot slot bouwt men een nieuw Van der Valk Hotel tegenover de Evenementenhal, die meer dan honderdvijftig kamers verspreid over dertien verdiepingen, een casino en een bioscoop zal tellen. Van den Nieuwenhuizen: “Dit alles maakt Gorinchem, naast haar historische stadshart, ook een ultieme locatie om de verpakkingsindustrie te verwelkomen in 2022.”

Fullservice concept

“Tijdens Empack in 2022 bieden we de service zoals men van ons gewend is. Doordat we deze evenementenlocatie in eigen beheer hebben, zijn we meer flexibel. Daarnaast kunnen we volledige ondersteuning en ontzorging bieden aan deelnemende bedrijven. Zowel in de voorbereidingen als gedurende de vakbeurs voorzien wij in compleet opgebouwde en afgewerkte standunits, evenals onze uitnodigingsservices die voorzien in alle communicatie binnen de verpakkingscommunity. Door efficiënt gebruik te maken van onze online marketing tool EasyGo kunnen exposanten zich het hele jaar door op het platform van Empack presenteren aan hun doelgroep.  “We zijn uitermate blij met de verhuizing naar Gorinchem en doen er alles aan om zowel bezoekers als onze exposanten een gastvrij welkom te geven. Wij hebben ongelofelijk veel zin in deze vernieuwende editie”, aldus van den Nieuwenhuizen.

Voor meer informatie over Empack en de editie in 2022 kunt u contact opnemen met Rowdy van den Nieuwenhuizen via rowdy.vandennieuwenhuizen@easyfairs.com.

Bron: https://www.empack.nl/in-2022-vindt-grootste-verpakkingsbeurs-van-benelux-empack-nederland-plaats-in-evenementenhal-gorinchem/

Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven....

Gerelateerde berichten