Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blommaert Aluminum Constructies

In 1978 startte Blommaert met het ontwerp en de productie van scheepsluiken in aluminium. Meer dan 40 jaar later zijn we uitgegroeid tot marktleider.

Vandaag beschikken we over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart. Van schuifluiken, Friesche kap luiken en luikenwagens tot voor-, achter- en dakradarmasten, stuurhuttrappen, gangways, boordlichtbakken en -vleugels. In aluminium of roestvast staal.

Op basis van die expertise werden in de loop der jaren ook mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie aan ons gamma oplossingen toegevoegd. Daarbij staan steevast een kwalitatief materiaalgebruik, innovatie, een hoogwaardige productie, oog voor detail en een professionele service centraal.

Om uw product tot een goed eind te brengen, kan u rekenen op onze ervaren engineeringafdeling. Een correcte en veilige installatie eervan wordt verzorgd door onze installatieploeg. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende dienst na verkoop waarbij onze onderhoudstechnici 24/7 paraat staan om u op elk moment van de dag bij te staan.

Koop tweedehands
Wilt u graag scheepsluiken of een luikenwagen kopen, maar hoeft die niet gloednieuw te zijn? Bekijk dan zeker ons aanbod aan tweedehandse producten.

Blommaert Aluminium Constructions
BEDRIJFSNAAM:
Blommaert Aluminum Constructies
LAND:
België

Informatie aanvragen

Uitgelichte video