Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maxpac bvba

Maxpac is een specialist in het leveren van zakkenvulmachines, weegoplossingen en complete verpakkingslijnen voor droge stoffen in heel de Benelux.

U kan bij ons terecht voor:

  • Wegen
  • Doseren
  • Verpakken
  • Palletiseren
  • Stretchhoezen en wikkelen
  • Onderhoud en revisie
  • Tweedehands installaties

Tevens hebben wij een uitgebreid serviceteam die gespecialiseerd is in onderhoud en revisie op diverse verpakkingsmachines.

Maxpac dat opgericht is in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf met 14 ervaren werknemers. Wij hebben in 2010 de acties overgenomen van GOVATEC, daardoor hebben wij opgeteld meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingssector. We zijn een gezond groeiend bedrijf waarbij wij onze uitgebreide ervaring koppelen aan hoogstaande merken. Wij beschikken over een ervaren sales -en servicedienst die nauw en efficiënt samenwerkt met onze producenten om tot een geschikte oplossing te komen voor de klant.

Wij zijn gevestigd in Temse (België), tussen Gent en Antwerpen.Als exclusief verdeler van ervaren verpakkingsproducenten zijn we wij actief in heel de BeNeLux regio. Gezien onze uitgebreide service-afdeling worden onze specialisten ook ingezet in andere landen. Verder voeren wij onderhoud uit op allerhande verpakkingsmerken en doen wij de volledige montage va de installatie bij de klant.

U kan bij ons terecht voor een oplossing op maat voor uw verpakkingsproject. Dit kan gaan van het doseren, wegen, afzakken tot een volledig gewikkelde pallet. Verder kunt u componenten zoals loadcells, weegsturingen en weegplateau’s bij ons vinden.

Maxpac - vulmachines - weegsystemen - verpakkingslijnen
BEDRIJFSNAAM:
Maxpac bvba
ADRES:
Frank van Dyckelaan 18E
POSTCODE:
9140
PLAATS:
Temse
LAND:
België
TEL. NUMMER:
+3237105170
FAX NUMMER:
+3237105171

Informatie aanvragen

Producten van Maxpac bvba

Vorm-, vul- en sluitmachines
Zakkenvulmachines
Volumetrische vulmachines
Gravimetrische vulmachines
Big-Bag vulmachines
Verpakkingsmachines
Palletisers
Gravimetrische doseersystemen
Volumetrische doseersystemen
Dynamische wegers

Uitgelichte video

Evenementen

Events