Zoek
Sluit dit zoekvak.

PAO Techniek en Management

PAO Techniek en Management fungeert als een onafhankelijk platform dat nieuw ontwikkelde kennis op het gebied van techniek en management bundelt, samenvat en beschikbaar stelt aan professionals.
Duurzaamheid, de energieproblematiek, verkeersinfarcten, aardbevingen door gaswinning, waterveiligheid en -overlast zijn voorbeelden van maatschappelijke problemen waar met actuele, vaak nieuwe kennis en kunde kan worden bijgedragen aan haalbare oplossingen. Interactie tussen de docenten en onze deelnemers is hierbij zeer waardevol evenals gerichte nieuwsgierigheid naar het probleem en zijn oplossing.

PAO Techniek en Management draagt bij aan de ontwikkeling van onze deelnemers tot voorlopers in hun vakgebied. Wij helpen zo ook de marktpositie te versterken van de bedrijven en organisaties waar onze deelnemers werkzaam zijn.

PAO Techniek en Management gelooft in het permanente leren van de mens. Leren van docenten, leren van de praktijk, leren van elkaar. PAOTM gaat graag samen op weg naar deskundigheid in techniek en management. Dat doen we met onze topdocenten en onze hoogwaardige kennispartners.

PAO-BulkTech-Techniek-Management
BEDRIJFSNAAM:
PAO Techniek en Management
ADRES:
Van der Burghweg 1
POSTCODE:
2628 CS
PLAATS:
Delft
LAND:
Nederland
TEL. NUMMER:
015-2784618

Informatie aanvragen

Berichten van PAO Techniek en Management

Uitgelichte video