*|MC:SUBJECT|*


TBMA introduceert nieuwe plugwissels voor pneumatisch transport, en Automatisch reinigbare magneet verwijdert metaal- en RVS deeltjes uit poeders.
Bekijk in je browser


Click 'Download images' to view images


Adverteren »Aankoopgids »Bedrijf zoeken (A-Z) »

Mechanisch, Pneumatisch en Triltransport

placeholder_280_160.png
TBMA introduceert nieuwe plugwissels voor pneumatisch transport
Wisselkleppen of productstroomverdelers vormen een essentieel onderdeel in pneumatische en vrijeval transportinstallaties. Voor het divergeren en/of convergeren van poeders en granulaten in pneumatische transportsystemen heeft TBMA voortaan eigen plugwissels.
Lees meer »
placeholder_280_160.png
Automatisch reinigbare magneet verwijdert metaal- en RVS deeltjes uit poeders
De automatisch reinigbare ‘Easy Clean flow’magneet van Goudsmit Magnetics uit Waalre heeft onlangs een re-design ondergaan. Deze magneetscheider verwijdert metaaldeeltjes en zwak magnetische RVS deeltjes vanaf 30 µm uit poeders in onder meer de food, chemische, keramische en kunststof industrie.
Lees meer »

placeholder_600_120.png

Gerelateerde artikelen
Verbeterde productdosering door ‘Horizontal Motion’ techniek
Met de door VDL ontwikkelde horizontal motion techniek, oftewel het horizontaal “verschuiven” van een productstroom, is een zeer makkelijk regelbare productdosering te realiseren. Lees meer »
Keurig gedaan: JEL Fix wordt JEL Fix II
De rondzeef van Engelsmann de JEL Fix is per direct verkrijgbaar in een nieuwe variant die niet alleen hygiënischer is, maar ook weet te overtuigen door een eenvoudigere bediening. Lees meer »
CenTrax belt tracker brengt transportband met guirlande
Een cementfabriek in het verenigd Koninkrijk ondervond veel problemen door scheefloop van een 1200 mm brede transportband voorzien van 5-delige guirlande rolstellen. Lees meer »
Poeth Airbelt Conveyor / Luchtgedragen bandtransporteur
Poeth komt met nieuwe generatie AirConveyor voor 40% energiebesparend en 75% minder onderhoud bij transport van poeders en granulaten. Lees meer »
Meer nieuws »

placeholder_600_120.png

Experts
Goudsmit Magnetics Group B.V.
placeholder_160_120.png
Goudsmit Magnetics is sinds 1959 een vooraanstaande internationale producent van magneetsystemen voor diverse toepassingen. Vanuit het hoofdkantoor in Waalre, gevestigd in de Brainport regio, legt een team van experts zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van technisch hoogstaande magneetsystemen, evenals het seriematig leveren van complexe magnetische bedieningselementen. Lees meer »
TBMA Europe B.V.
placeholder_160_120.png
TBMA is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en systemen voor het verwerken van bulkgoederen. Ons uitgebreid programma hoogwaardige apparatuur is geschikt voor het hanteren van poeders en korrels met bewezen betrouwbaarheid in de praktijk in diverse industrieën. Lees meer »

Over ons
BulkTech is hét interactieve multimediale platform voor de solids-procesindustrie in de Benelux.

gm_logo.png
Social Media Links

bt_facebook.png

bt_linkedin.png

bt_rss.png

bt_twitter.png
Adverteren


Adverteren »

Nieuws delen


Deel uw nieuws »Aanmelden


   |   


Voorkeuren bewerken


   |   


Afmelden