Jesma heeft opnieuw OIML R50 certificaat gekregen voor dynamische weegsystemen

BREDA - Dit certificaat is nodig voor het leveren van ijkwaardige weegsystemen door middel van band wegers of complete doseer banden voor handels doeleinden.

Met het verkrijgen van deze certificering is Jesma een van de weinige leveranciers die dit certificaat kunnen overleggen voor dynamische weegoplossingen.

Door het toepassen van ijkwaardige doseer banden kan veel ruimte bespaard worden voor het beladen van vrachtwagens direct uit een silo, of voor het controleren van grondstoffen uit schepen voordat deze in de silo’s worden opgeslagen.

Daarnaast hoeft de vrachtwagen niet meerdere keren over een weegbrug te gaan, wat ook een tijdsbesparing oplevert. De doseer banden zijn er in diverse uitvoeringen voor verschillende capaciteiten. Afhankelijk van de toepassing zijn ook ATEX zone 21 en/of roestvast stalen uitvoeringen leverbaar.

Zelfs voor het dynamisch wegen van vochtige producten zoals vis, zijn FDA uitvoeringen leverbaar.

Voor vrachtwagen/trein/schip  belading produceert  Jesma ook al jaren OIML R107 en OIML R61 gecertificeerde bunker wegers tot 1600 m3/u.

Jesma neemt een unieke plaats in als ontwerper en fabrikant van weegsystemen, waarbij met iedere klant naar de best mogelijke oplossing wordt gezocht, zowel voor wegen als doseren.

Voor statische, dynamische en continue weegoplossingen willen we graag met u meedenken.

Voor info: nl@jesma.com  0161-434183

Dit artikel is gepubliceerd door

De firma Jesma BV is verantwoordelijk voor de verkoop en service in de Benelux van statische, dynamische en continue weegoplossingen van JESMA A/S. Jesma A/S, opgericht in 1917, is een pionier op het gebied van nauwkeurige- en ijkwaardige weegoplossingen. Met een eigen R&D en productie is het nog een van de weinige zelfstandige bedrijven die ...

JESMA BV