Russell Finex stelt interactieve applicatietool voor

Russell Finex stelt interactieve applicatietool voor
MECHELEN - Wereldwijd zeef- en filtratiespecialist ontwikkelt innovatieve applicatietool die optimale separatieoplossing zoekt voor verschillende toepassingen.

Russell Finex, wereldwijd marktleider in fijnmazige separatietechnologie heeft een nieuwe, innovatieve interactieve selectietool ontwikkeld voor de verwerkende industrie die snel en eenvoudig de meest geschikte separatieoplossing aanreikt voor een bepaalde toepassing. De interactieve selectietool van Russell Finex helpt professionals in de verwerkende industrie een passende filtratieoplossing vinden die geschikt is voor een bepaald proces. Russell Finex levert al meer dan 80 jaar separatieoplossingen, en heeft de meest uitgebreide selectie aan apparatuur in de sector. Deze tool helpt u het juiste product voor de juiste toepassing te vinden.

De lay-out van de selectietool is zodanig ontworpen dat u onmiddellijk naar de meest geschikte separatieoplossingen wordt geleid. U ziet een fabriek die is ingedeeld in drie secties: onbewerkte grondstoffen, primaire en secundaire bewerkingsprocessen en, ten derde, verpakking. Als u een sectie selecteert geeft de tool u een overzicht van de verschillende processen en mogelijke oplossingen.

De interactieve selectietool van Russell Finex is nieuw in de branche en voorziet professionals in de verwerkende industrie van relevante informatie en de beste oplossing, en vergemakkelijkt het selectie- en koopproces. “Bij Russell Finex streven wij ernaar om goede klantenservice en ondersteuning te bieden. De nieuwe interactieve online selectietool is ontwikkeld om onze klanten beter te kunnen informeren, en het verband tussen de apparatuur van Russell Finex en de productielijn te verhelderen”, zegt Richard Kay, Business Development Manager. “Hoewel deze tool zeer specifiek is, is hij voor alle bedrijven bruikbaar, ongeacht welke branche”, aldus Kay.

Probeer de interactieve toepassingsvinder en neem contact met ons op over aanvullende wensen met betrekking tot zeven en filtratie.

Klik hier voor meer informatie over de applicatietool van Russell Finex

Voor meer artikelen over Scheidingstechnieken, bezoek hier onze Filtratie & Scheiden Tech Zone >

Zoek hier naar leveranciers van Zeven en Scheiders en in onze Aankoopgids >

Dit artikel is gepubliceerd door

Het in 1934 opgerichte Russell Finex is in de aflopen 80 jaar uitgegroeid tot een succesvolle internationale groep met meer dan 200 directe werknemers en een jaarlijkse omzet van boven de £25 miljoen ($40m).

Russell Finex - Wereldleider in zeeftechnologie

Wij zijn wereldleider in zeeftechnologie en het ontwerpen/produceren van trilzeven, ...

Russell Finex N.V. - Scheidingsapparatuur, zelfreinigende filters

Lees Interacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.