Solids Antwerpen eindelijk terug na 4 jaar!

Solids Antwerpen eindelijk terug na 4 jaar!
14 okt 2022  |
Het is exact 4 jaar geleden dat de poeder- & bulkindustrie in Antwerpen kon samenkomen. En de motor van uw industrie bleef ondertussen draaien. We hebben u gemist en we loven uw hard werk van de voorbije tijd. Dus ja: we missed you. Maar hier is goed nieuws.

Dit jaar houdt niemand Solids tegen. De vakbeurs loert om de hoek. Deze 11de editie vindt plaats in Antwerpen. Als Europa’s grootste knooppunt voor bulkgoederen, is Antwerp Expo op 16 & 17 november dé belangrijkste ontmoetingsplek voor solids professionals. En daar willen we u graag bij!

Maar liefst +125 exposanten en partners staan klaar om er samen met u en 1.600 conculega’s dé bijeenkomst van het jaarvoor de poeder- en bulkindustrie van te maken. Als ontmoetingsplatform, zakelijke hot spot en baken van knowhow staan we aan uw zijde voor een sterke toekomst. De toekomst van procestechnologie.

Laat u inspireren door sectorspecialisten

Dankzij het gratis seminarieprogramma in samenwerking met onze partners (EHEDG, Endress+Hauser, Athex Industrial Suppliers) krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken.

Neem deel aan deze seminaries over procesoptimalisatie door efficiënte cleaning, statische aarding van bulk- en tankwagens, meting van vocht in vaste stoffen, explosieveiligheid.

Zones met speciale focus

  • Recycling Zone: op zoek naar een partner die een oplossing biedt op al uw vragen op vlak van recyclage? Dan moet een bezoek aan deze zone op uw lijstje staan.
  • Start-Up Zone: bezoek hier de startende bedrijven in de sector.

Innovation Tour & Award

Innovatie is één van de pijlers van Solids Antwerpen. Revolutionaire technologieën en ontwikkelingen, cruciaal voor de toekomst van de sector, om bezoekers te helpen bij hun uitdagingen. Het gaat hier niet om kortstondige nieuwigheden, maar om duurzame innovaties. Volg deze gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier.

De exposanten die deelnemen aan de Innovation Tour maken kans op de Innovation Award. Deze prijs reiken we uit tijdens het afterwork event op 16 november vanaf 17.30u. De ideale moment om te netwerken met de hele community. Iedereen welkom.

Registreer u nu

Verlies geen tijd en registreer u hier voor uw gratis toegangsticket. Uw toegangsticket is onbeperkt geldig voor beide dagen. Volop kansen dus!

Praktische informatie

  • Antwerp Expo
  • 16/11/2022: 10.00 – 18.00 (afterwork event vanaf 17.00)
  • 17/11/2022: 10.00 – 17.00
Meer in Evenementen

Deel dit bericht

Dit artikel is gepubliceerd door

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven....

Gerelateerde berichten